Skip to main content

WAJIB BACA!

AUGUST GIVEAWAY OFFICIAL START!

Hello uolss
Untuk GA kali hadiah dia agak gempak sikit. So selain daripada yang aku post tu, ada additional hadiah yang ditawarkan kepada pemenang.

More info on the winners dan hadiah-hadiah tu korang boleh lah rajin-rajin scroll for updates on my blog ni yer. Hehehe

Anyway, untuk GA kali ni. Aku ada special task khas untuk korang. Task dia ni bagi aku still consider senang lah. And then kalau korang willing to do then you guys ada chance to win this thing.

So apalah syarat-syarat GA kali ni?

1. GA ini terbuka kepada semua follower blog aku ni.

2. Korang perlu follow dua instagram which is aku punya I AM TRACEY,  lepas tu another one ta.authentics

3. Kemudian, korang kena buat 1 entri yang sangat mudah yang mempunyai logo GA, dan hiperlink kan entri itu ke entri ini. 

4. Setelah selesai semua step 1 hingga 3, then korang kene komen kat entri ini dengan maklumat
(a) link entry yang mengandungi logo GA ini.
(b) link atau pun nama instagram korang. (Yang ni supaya aku bole check nanti hhuhuh…

Best APPLE Service Kota Kinabalu, Sabah.

Well, since aku duduk Sabah so kalau any Apple Gadget bermasalah memang kenelah bagi Apple dekat Sabah kan?

Tapikan, kedai sini dia ada banyak jenis dan ada banyak cawangan. Cawangan yang aku tau dekat Kota Kinabalu ialah :
                  




Ini yang aku tahu la. Lain tempat ada tapi 4 tempat utama ni yang aku tahu dan aku pernah pergi. Dalam 4 tempat ni ada 2 tempat yang bagi service macam sampah. Why I said macam sampah? Sebab dia tengok pelanggan based on pakaian. Aku ni kalau keluar setakat nak beli satu barang aku pakai T-shirt jeans and flipper. Kecuali memang aku plan nak berlawa which akan pakai heels or anything yang aku rasa menarik tapi karang benar kak non oiiii....

Tapi itu bukan fokus utama di sini. Cerita sebenar ialah dua kedai Apple yang akan memberikan korang layanan kelas pertama walaupun korang masuk kedai tak rasa nak beli apa-apa. Which is Mac Borneo dekat Karamunsing Complex and Switch dekat Centre Point.

So kan bebaru ni aku cerita yang iPhone6s aku problem. Thanks to Apple, demi kepuasan pelanggan diorang tukar juga iPhone6s aku yang baru.


Yang kecik tu iPhone6s yang Apple ganti baru sebab masih under waranty. And yang besar tu iPhone6sPlus yang aku beli untuk kegunaan selepas terpaksa aku tinggal kan henpon kecik tu. 

Anyway, aku punya pengalaman dan cadangan lah kan. Kalau korang ada masalah iPhone in Sabah, better pegi Centre Point, jumpa abang hensem ni. Serious service dia profesional punya. Terbaik punya. Very good punya.


And then maybe kalau Mac yang bermasalah aku suggest you guys to go to Karamunsing Mac Borneo. Why aku bagi cadangan macam tu? Sebab macam tu aku buat. Hahahaha

Comments

Post a Comment

Kerana yang baik tu aku confirm dari Allah. & yang buruk-buruk dari korang atau dari aku lah ahahah XD. Terima Kasih