image1 image2 image3

HELLO!!! |WELCOME TO MY BLOG, BLOGGIES!|THIS IS MEK ZUMBIE BLOGSPOT.COM

Beauty Box Giveaway by Sally Samsaiman! - EDISI RAHSIA AKU TERBONGKAR

[KLIK BANNER UNTUK JOIN]

Tengok tajuk giveaway pun memang aku dah tertarik. Kalau dah namanya beauty box, memang isi dia tu isi produk kecantikan la kan? Takkan lah pula isi dia gambar kut? Hehehhe

Lepas tu baca syarat senang je, follow aje, ikut aje, buat aje apa yang perlu dilink kan.

Sekali dalam syarat ke 7. Habis.......Terbongkarlah rahsia aku selama ini.
Aku. Dengan sedikit segan, sedikit sedih dan sedikit excitednya. Nak bagitau, aku selama ni, even nak pegi kerja aku tak pernah pakai mekap.
Serius, bare naked face. Telanjang benar muka aku, tak kira pegi kerja ka, pegi shopping ka, pegi bershopping ka, pegi majlis kawin ka nikah ka. 

Ouh...Ada satu aje majlis aku bermekap. Sebab wajib bermekap. So tahun ni kiranya aku bermekap sekali aje la. Hahahah...

Tapi disebalik aku tak bermekap tu, aku sebenarnya cuma pakai satu benda aje sebagai penyeri wajah ku yang tak berapa nak berseri. Iaitu lip gloss yang pandai berubah warna tu. Ala...Tau kan? Kalau kita pakai dekat bibir terus dia automatik jadi merah kemerahan tuuu....

So untuk memenuhi syarat ke7. I guess Im gonna be honest. Sebab memandangkan aku pun tak seberapa ada pengalaman dengan brand. Aku cuma boleh cakap....

Wishlist produk aku ialah foundation yang waterbase, bersifat natural sikit, tahan lama, berkualiti dan seronok dipakai.

Tak lebih 20 patah perkataan, Hahaha. So begitu lah rahsia aku, berumur 25 tahun pun pakai mekap setahun hanya sekali. Thank you. 

P/S Pilih la aku jadi pemenang ye. Hehehehe



Share this:

CONVERSATION

4 comments:

  1. wah good luck mek..ini jawapan paling honest hiii .. all the best to you

    ReplyDelete
  2. hai.bw dr ga yg sma.goodluck ye sis :)

    https://akuhanyagadiskampung.blogspot.my/2016/09/beauty-box-giveaway-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
  3. Good luck mek

    http://ape-kinah.blogspot.com/2016/09/beauty-box-giveaway-by-sallysamsaiman.html

    ReplyDelete
  4. Hi!

    First of all, thanks sebab sudi join giveaway Sally…Senarai penyertaan dah pun Sally update dalam entri (http://www.sallysamsaiman.com/2016/09/senarai-penyertaan-beauty-box-giveaway.html) dan sekarang Sally tgh datang dan buat spot check!

    Hahahaha..ok tak…Sally gurau je…saje nak datang menjengah entri korang sesambil sedekah PV utk harini…Senarai pemenang akan Sally publish pada 2hb Oktober 2016 pada pukul 12.00 tengahari…Jangan lupa tengok siapa yang bertuah tu tau!

    ReplyDelete

Kerana yang baik tu aku confirm dari Allah. & yang buruk-buruk dari korang atau dari aku lah ahahah XD. Terima Kasih