Skip to main content

WAJIB BACA!

Mek Zumbie 2k18 Giveaway

๐Ÿ™…END๐Ÿ™…
Hah kini aku kembali lagi dalam Mek Zumbie 2k18 Giveaway. Hahahha.... Kemungkinan besar, aku sorang je yang macam excited kalau buat GA ni. Hehe Tapi takpe. Aku tak nak ulas panjang-panjang, so korang baca aje apa yang patut. Hehehe
Syarat-syarat Mek Zumbie 2k18 Giveaway 1. Biasanya mesti follower la kan kalau nak menang? Hehehe tapi aku tak tekankan sangat, cuma aku harap yang join ni follower la. Hahhaa๐Ÿ˜
2. Entri mestilah mempunyai banner Giveaway yang di-link kan ke entri ini.๐Ÿ˜ฌ

3. Wajib buat entri tentang satu hadiah mana yang korang nak. Supaya kalau bertuah memang hadiah tu lah korang dapat.๐Ÿ˜…

4. Wajib bagi link entri anda yang berkaitan di ruang komen entri ini sahaja. Kalau korang post komen kat entri lain dikira batallah kan sebab aku pun tak tau mana korang post hehehe๐Ÿ˜œ
5. Sila sertakan sekali email yang boleh dihubungi supaya kalau anda menang, senang nak contact terus direct tanpa aku risau aku tak boleh nak contact korang. Kalau takde email, aku anggap la korang…

10 PEMENANG SEGMEN "Hang Komen Hang Bertuah"


Banner sekali letak kaw kaw besar hahahha.....
So pemenang untuk Segmen bulan September aku dah selesai.
Pemenang pun aku dah pilih.
Kepada yang tidak tersenarai aku harap korang tak berkecil hati, semoga rezeki untuk segmen lain dari orang lain akan berpihak kepada anda di lain hari.

So berikut ialah senarai 10 peserta dan pengomen yang telah berjaya dalam segmen ini :)











So aku sengaja guna banner blog diorang sebagai pengumuman pemenang. Dan kalau korang rasa nak terjah blog dorang, boleh aje klik banner blog dorang sebab aku dah link ke blog dorang terus.
Kepada pemenang semua, kalau aku ada salah link blog sila lah bagi aku ye, hehehe aku ni budak baru dalam blogging, kut kut salah tag link blog hehehee

Kepada pemenang semua. Aku harap korang bersabar, sebab aku akan buat review sehari untuk satu blog yer. No worries. Seperti yang dijanjikan the whole entry will be about your blog and you :)


Comments

  1. Tahniahhhh cik la, mas and pengedar shaklee seremban! Bangga mekkk..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq Mek. Cikla pun tak sangka terpilih.. Rezeki.. Syukurlah...

      Delete
    2. Hihi tq mek zumbiee!! tq kak Yuni!..x sngka..omg takut kena ulas =.=

      Delete
  2. alhamdulillah terima kasih mek ! hehee.

    kalau ada leader yg berpengalaman , lagi mudah nak biz shaklee ni mek.

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah, yeay!
    Thank you Mek Zumbie.

    ReplyDelete
  4. Yeay tersenaraiii! Alhamdulillah. Tq mekzumbie :P
    Dan tahniah juga pemenang lain ^-^

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah terima kasih mekzumbie... :)
    Tahniah kepada pemenang laninya... :) :)

    ReplyDelete
  6. Allahuakbar.. Terima kasih ye mekzumbie.. Tahniah juga kepada semua pemenang yang lain.. :)

    ReplyDelete
  7. Wah... Cikla terpilih.. Tak sangka sungguh. Alhamdullilah rezeki... Nerbes pulak ai nk kena review.. Hihi.. Btw tahniah pada yg lain.

    ReplyDelete
  8. waaaa.....taksangka laaa ayu menangg... bertuah nyer rasa dihati bangga kejap...hehe baru ni la ayu de masa buka blog maklom la raye kan...pulak tu cuti sekolah.. ishh ni yg kene buat enrty special ni...okeyy nantikan yer.. ayu pon tak sabo nak tunggu blog ayu direview nii hehee..

    ReplyDelete
  9. Tahniah kepada semua pemenang! And terima kasih Mek. I like that blog review.

    Sorry lambat respon kat entry ni sebab phone rosak (spoil terus mood sebab 2 minggu tak ada phone lol). Of course mood ada balik lepas baca entry review hahaha tenkiyuu again

    ReplyDelete
  10. wahhh.. tahniah pada semua pemenang di atas

    ReplyDelete

Post a Comment

Kerana yang baik tu aku confirm dari Allah. & yang buruk-buruk dari korang atau dari aku lah ahahah XD. Terima Kasih