Skip to main content

Posts

Showing posts from September, 2016

WAJIB BACA!

AUGUST GIVEAWAY OFFICIAL START!

Hello uolss
Untuk GA kali hadiah dia agak gempak sikit. So selain daripada yang aku post tu, ada additional hadiah yang ditawarkan kepada pemenang.

More info on the winners dan hadiah-hadiah tu korang boleh lah rajin-rajin scroll for updates on my blog ni yer. Hehehe

Anyway, untuk GA kali ni. Aku ada special task khas untuk korang. Task dia ni bagi aku still consider senang lah. And then kalau korang willing to do then you guys ada chance to win this thing.

So apalah syarat-syarat GA kali ni?

1. GA ini terbuka kepada semua follower blog aku ni.

2. Korang perlu follow dua instagram which is aku punya I AM TRACEY,  lepas tu another one ta.authentics

3. Kemudian, korang kena buat 1 entri yang sangat mudah yang mempunyai logo GA, dan hiperlink kan entri itu ke entri ini. 

4. Setelah selesai semua step 1 hingga 3, then korang kene komen kat entri ini dengan maklumat
(a) link entry yang mengandungi logo GA ini.
(b) link atau pun nama instagram korang. (Yang ni supaya aku bole check nanti hhuhuh…

Semua Hasil Tangan.

Rambut Aku Berguguran

HONOR 8 - Lazada Cari Pasal Lagi!

Seqy Beauty

Beauty Box Giveaway by Sally Samsaiman! - EDISI RAHSIA AKU TERBONGKAR

Giveaway Dan Pencarian Bloglist by Jepun Mari

Reaksi Bila Tak Menang iPhone7 Dari Lazada.

Gopro? SJ? Action camera?

Review Pemenang Segmen - ayuinsyirah.my

Review Pemenang Segmen - ciklapunyabelog.blogspot.my

Bila Kesayangan Macam Tikus

Review Pemenang Segmen - bondezaidalifah.com

Review Pemenang Segmen - sayidahnapisah.com

Lazada iPhone7 Contest.

Best APPLE Service Kota Kinabalu, Sabah.

Kenapa Aku Pilih Jenama Apple?

Review Pemenang Segmen - musicstyle29.blogspot.my

Review Pemenang Segmen - hafzhanrauf.blogspot.my

Chapter 4 : Minggu ke 3 & Minggu ke 4 selepas pembedahan Achilles Tendon Rupture

Review Pemenang Segmen - missobsesi.blogspot.com

Review Pemenang Segmen - masturanasarudin.blogspot.com

Tea Tree Oil The Body Shop Mencegah Jerawat Sebelum Terlambat

Review Pemenang Segmen - leaazleeya.com

Review Pemenang Segmen - ohmyvitamin.blogspot.com

Officially digi User. Goodbye Maxis.

10 PEMENANG SEGMEN "Hang Komen Hang Bertuah"

Bila Kau Terpaksa Beli Henpon