Search This Blog

Friday, July 1, 2016

Sejambak Bunga


Well aku tak nak hampakan korang. Tapi bunga ni bukan orang bagi tapi aku petik sendiri dekat sekolah. Sebab aku rasa lawa. Hehehe
And aku tak naya tumbuhan ni sebab bunga ni kalau kita tanam aje balik kat tanah dia jadi juga hehehe.
Lawa kan?
Aku tak pernah dapat sejambak, dua jambak atau tiga jambak bunga.
Agaknya siapalah orang yang baik hati nak bagi aku sejambak bunga. 
Uhuhuuuuuu

1 comment:

  1. Suka dengan bunga ni.. bila kembang tu memukau walaupun takde bau..

    ReplyDelete

Kerana yang baik tu aku confirm dari Allah. & yang buruk-buruk dari korang atau dari aku lah ahahah XD. Terima Kasih