image1 image2 image3

HELLO!!! |WELCOME TO MY BLOG, BLOGGIES!|THIS IS MEK ZUMBIE BLOGSPOT.COM

Aku Ibarat Layang-Layang....

Well something berlaku dalam hidup aku.
Something yang somehow aku rasa macam tak sedap pula nak share in my post even tho aku yakin 99% memang tak akan face 2 face jumpa or terjumpa aku.
But the reality is..
Aku rasa macam aku selalu on the right track terus aku terpesong sikit
On the right track terus terpesong sikit.
Macam layang-layang...
Sekejap aku rasa bebas sekejap aku ditarik-tarik 
And I wonder what God had plan for me.
Situasi aku...
Kalau aku redha... Ibarat aku tak cari jalan keluar...
But kalau aku struggle nak keluar...
Ibarat aku macam memaksa untuk ke haluan itu...
I am so stuck in the middle sampai aku rasa macam aku tak tahu dengan sapa aku nak dapatkan pendapat.
What should I do.....

Share this:

CONVERSATION

0 comments:

Post a Comment

Kerana yang baik tu aku confirm dari Allah. & yang buruk-buruk dari korang atau dari aku lah ahahah XD. Terima Kasih