image1 image2 image3

HELLO!!! |WELCOME TO MY BLOG, BLOGGIES!|THIS IS MEK ZUMBIE BLOGSPOT.COM

Seminggu 1KG

Hellow gaissss. Mari kissess sikit kat pipi mmmuuuahhh hahaha

Apa citer aku yang macam tak reti-reti nak update blog ni? Hehehhee
Citernya sebab Tahun Baru Cina maka sibuk lah juga aku walaupun cuti sekolah seminggu.
Aku terlalu nak sibuk Ber Tahun Baru Cina macam diet dah lari tune sesangat sebab makanan superb gitu XD.
Tapi takat ni, syukur lah jugak kan...
Sebab seminggu turun sekilo.
Walaupun aku expect turun 2-3KG seminggu, but kalau turun sekilo seminggu pun kira okey kan?
Atleast maksudnya aku buat benda yang betul sebab ader turun.





Share this:

CONVERSATION

1 comments:

  1. chaiyok2 hehe kurus kurus jugak jangan over diet plak

    http://mellyacrayola.blogspot.my/

    ReplyDelete

Kerana yang baik tu aku confirm dari Allah. & yang buruk-buruk dari korang atau dari aku lah ahahah XD. Terima Kasih