Skip to main content

WAJIB BACA!

PEMENANG 2K19 AUGUST GA!

Pemenang dipilih berdasarkan random generator k. Korang boleh tengok number korang ikut list yang sis dah buat dekatSINI. Hehehe
So para pemenang sila lah berusaha untuk bagi details secepat mungkin k. Sis bagi masa sampai hujung bulan September, kalau takda kita open vote bagi. Huhuhu Sedih.
So kalau nak tengok korang menang hadiah apa pun boleh la rujuk SINI. Kalau menang PRIZE 5, hah tengok list PRIZE 5 tu aper, so itu lah hadiah korang. Hehehe.
Para pemenang boleh lah hantar maklumat seperti  NAMA: NO TEL: ALAMAT: 
ke email sis di sumandakkonsun@gmail.com ok😁
So tanpa membuang masa lagi, berikut ialah senarai pemenang ahhaha
PRIZE 1  8. Blog Tarmizi

PRIZE 2 7. Cuya(claimed)

PRIZE 3 1. KasihkuAmani(claimed)
PRIZE 4 5. AbamKie(claimed)

PRIZE 5 10. Mialiana

PRIZE 6 18. Miss Syahbanu(claimed)

PRIZE 7

JOM KURUS -Tinggal 4 jam saja lagi!


Korang kenal tak dia tu? Aku kenal dia ni dari program yang dia buat untuk body fitness tu je.
And guess what? 
Aku pun dah daftar diri untuk join program JOM KURUS 1 Malaysia JK1M yang akan bermula 16 Januari 2016 bersamaan pada hari esok iaitu SABTU!

Aku dah ready untuk satu perubahan pada tahun 2016 ni. Korang dah ready ke? Hehehhee

Comments

  1. program menarik..
    org yg nak kurus nih memerlukan disiplin yg sgt tggi.. nak kurus pon kena ada ilmu jgk kan..:)

    ReplyDelete
  2. wah bestnya TT_TT
    nak joing gakkkkkk tapi hmmm :(

    ReplyDelete

Post a Comment

Kerana yang baik tu aku confirm dari Allah. & yang buruk-buruk dari korang atau dari aku lah ahahah XD. Terima Kasih