image1 image2 image3

HELLO!!! |WELCOME TO MY BLOG, BLOGGIES!|THIS IS MEK ZUMBIE BLOGSPOT.COM

JOM KURUS -Tinggal 4 jam saja lagi!


Korang kenal tak dia tu? Aku kenal dia ni dari program yang dia buat untuk body fitness tu je.
And guess what? 
Aku pun dah daftar diri untuk join program JOM KURUS 1 Malaysia JK1M yang akan bermula 16 Januari 2016 bersamaan pada hari esok iaitu SABTU!

Aku dah ready untuk satu perubahan pada tahun 2016 ni. Korang dah ready ke? Hehehhee

Share this:

CONVERSATION

2 comments:

  1. program menarik..
    org yg nak kurus nih memerlukan disiplin yg sgt tggi.. nak kurus pon kena ada ilmu jgk kan..:)

    ReplyDelete
  2. wah bestnya TT_TT
    nak joing gakkkkkk tapi hmmm :(

    ReplyDelete

Kerana yang baik tu aku confirm dari Allah. & yang buruk-buruk dari korang atau dari aku lah ahahah XD. Terima Kasih