November 27, 2015

Duhai Sayang...

Aku tau some of you guys tau aku kerja as apa. Hakikatnya bukan aku tak bangga, cuma bila berkawan dengan orang lain aku akan elakkan daripa...
November 19, 2015

Hadiah Belum Claim

Hello gaissss :) So officially sebenarnya macam dah beberapa minggu sejak aku umumkan pemenang  Yang Sebenar : Senarai Pemenang OKTOBER GIV...
November 15, 2015

Giveaway Hadiah APA?

Actually aku fikir nak buat satu Giveaway sempena tahun 2016 yang akan datang ini nanti. Dan sudah semestinya aku sudah ada 2 hadiah yang te...
November 03, 2015

Penuh Negative Thoughts. Demmit.

Hari ni.. Eh bukan..Petang ni...Bukan juga.. Actually pagi yang tak seberapa pagi aku dah down. Tapi dekat pejabat aku cool je. Macam bi...
November 02, 2015

Sorry Sebab Aku Menipu

[Kene juga tulis..Memang manual punya jenis aku ni] Sorry sebab aku tipu.  Tipu apa?  Bukan tipu GA la... GA dengan hadiah te...
November 01, 2015

Welcome November Rain

[CUBA TEKA HIDUNG SAPA?] Sengaja aku letak tajuk entri mengalu-alukan kedatangan hujan November. Sebab kat tempat aku tengah hujan....
Powered by Blogger.