image1 image2 image3

HELLO!!! |WELCOME TO MY BLOG, BLOGGIES!|THIS IS MEK ZUMBIE BLOGSPOT.COM

Review Blog Siri 31 - 35 : Peserta Oktober GA MekZumbie

31.
 

Actually aku tak tau header dia ni sengaja macam tu or memang loading page aku problem. Ini lah masalahnya kalau line lembap. Tapi aku suka header dia. Nampak macam pro & interesting. Hahahaa Jadi isi dia macam mana? Apa kata korang jenguk. Nanti aku dah cerita panjang lebar korang tak pi jenguk pula. Hehehe



32.
So aku rasa. Tengok header pun korang tau kan ini blog apa. Hehehe. Aku rasa tak rugi kalau follow blog macam ni. Sebab apa? Sebab entri dia mesti selalu up-to-date pasal semua jenis contest & GA. So kalau korang jenis yang memang tak boleh nak ketinggalan segala contest dengan GA memang wajib follow blog ini. Hehehe.


33.
 
So untuk blog seterusnya. Aku ni agak macam terkejut lah. Sebab apa? Sebab header dia soft je. Bagi aku soft la. I mean tengok gambar. Tapi kalau tengok overall blog dia..Mak aii...Macam dua personaliti kot. Hahaha XD Tak percaya? Cuba jenguk.


34. 
Untuk blogger peserta yang ke 34. Aku rasa maybe dia ubah setting ke aper? Sebab aku ingat dia punya blog aku dapat masuk hari tu. But aaju share aje. Manetau aku ke yang kene block XD Hahahaha singgah aje dekat  http://theathra.blogspot.com/ :)

35. 

Kalau tengok blog dia ni ada beberapa benda yang comel. Serius comel. Macam tuan dia tu yang menyandar dekat batu tu. Hahaha. Kalau korang tak percaya nanti korang masuk blog dia ni scroll sampai bawah & jeng...jeng...jeng...Nampak lah korang apa yang aku cakap comel itu. Hehehehe




Share this:

CONVERSATION

3 comments:

Kerana yang baik tu aku confirm dari Allah. & yang buruk-buruk dari korang atau dari aku lah ahahah XD. Terima Kasih