Search This Blog

Friday, December 4, 2015

Review Blog Siri 21 - 30 : Peserta Oktober GA MekZumbie

21.
Peserta blogger yang ke 21 ni pula aku tengok banyak giler jenis entri yang dia bagi. Korang nak cerita pasal retis ada, pasal tips benda-benda ader, memang semua complete set. So aku kira blogger ni memang rajin nak cari info-info yang paling latest & share kepada semua especially pembaca dia. Seriusly kalau korang nak updates on anything, pegi je dekat blog akak ni. Huhuhu....


22.

Blog ni pula aku tengok mesti jenis rajin nak blog walk ni sebab tengok update GA banyak ahahaha. Ada juga terselit-selit entri yang berkaitan dengan hidupnya iu. Sesuai dengan headernya tu which is actually aku rasa sangat unik kot. Hehehe...



23.
Jangan cakap header dia yang yang baik. Blogger dia pun baik sebab apa? Sebab dia akan buat bloglist penghargaan dalam entri dia & aku pun ada dalam tu ehehehe. Penghargaan apa? Korang pegi tengok cepat! hhahaha


24.
Blogger Cik Belbel ni aku tengok suka update pasal cerita retis dengan movie drama sekali kan, tapi itu untuk bulan ni punye lah. Kalau bulan lepas-lepas tak berapa sangat. Blog dia ni remix punya cerita. Hehehe Ada info pasal  blog, sikit-sikit info pasal routine life yang lain-lain korang pi tengok sendiri hehehe.


25.
Jangan korang tertipu dengan header dia yang simple, sebab isi entri dia ni power superb! hehehehe... Untuk blogger ni pula aku tengok rajin bebenor dia update entri. Epecially pasal movies, program and lots more. Ini kalau nak up-to-date memang boleh je korang follow dia terus. Kenapa? Sebab aku tak serajin dia ni. hehehehe 



26.
Dari blogger ni memang boleh dapat banyak entri GA yang best best. Aku rasa dia ni mesti rajin nak blogwalk bagai Hehehe So kalau korang nak dia pegi blog korang, rasanya tak salah kalau korang jenguk blog dia laju-laju. XD


27. 

Blogger ni pula banyak pasal life & pengalaman dia.  And then tengok button dia kat dekat header. Ada pasal PTPTN & Maybank. Maybe korang-korang yang nak sambung study dengan pinjaman duit belajar boleh jenguk-jenguk kat blog dia for more info. And then sesapa minat filem Tuan Anas Mikael pun boleh gi lepak blog dia huhuhuuu....



28.
Akak blogger ni pula kalau tengok header pun tau dia ialah pakar Shaklee. So sesapa yang nak tambah sihat tu boleh lah jenguk & hubungi akak blogger kite ni. Jangan malu-malu nak bertanya, kelak diri sendiri yang tak tau. hehehe Kalau tak nak makan takpe, boleh juga jadi tukang jualnya macam kak blogger kita ni. Hehehe..Cuba ushaaa.




29
.
Yang rarenya blogger seterusnya ialah blogger ni menggunakan platform WIX untuk blogging. Dia tak guna blogspot. Dulu pun aku ada juga terserempak Wix ni, ader register juga tapi tak reti & malas nak gune. Tapi serius, semua page WIx ni aku boleh cakap coollllll....Tak percaya? Cuba korang pegi tengok.


30. 
Hah ni pun jangan lupa terjah. Misteri sangat blogger kita ni kalau tengok dari header kan? Apa yang misterinya? Biarlah jadi misteri. So korang jangan lupa jenguk blogger yang ada header misteri ni, sebab kalau aku cerita banyak nanti tak jadi misteri dah. XD hahahaaa


5 comments:

  1. Done Follow :)

    jemput singgah teratak wanza :)

    http://wzalehawismail.blogspot.my/

    ReplyDelete
  2. Done Follow :)

    jemput singgah teratak wanza :)

    http://wzalehawismail.blogspot.my/

    ReplyDelete

Kerana yang baik tu aku confirm dari Allah. & yang buruk-buruk dari korang atau dari aku lah ahahah XD. Terima Kasih