image1 image2 image3

HELLO!!! |WELCOME TO MY BLOG, BLOGGIES!|THIS IS MEK ZUMBIE BLOGSPOT.COM

Plastic Surgery Kononnyerrr

Aku tau lama aku hilang. And aku minta maaf kepada sesapa yang serius follow update entri aku. Hehehe..

Aku menghilang ni pun bersebab. Sebab aku buat plastik surgery. Pada siapa? Bukan siapa. Lebih kepada apa. Pada laptop aku. Hehehe...

Aku upgrade laptop. 

Ramai yang tak sedar sebenarnya laptop yang korang ada sekarang boleh korang upgrade atau ubah isi dalam laptop itu sendiri atau dengan bantuan mereka yang pakar tentang laptop. Kalau nak beli laptop baru lagi canggih, lagi lagi yang power maybe dalam 3K atau 4k kan? Aku upgrade laptop aku baru-baru dari hardisk SATA kepada SSD & upgrade RAM aje dalam RM1777 termasuk upah nak buat. 



Maybe ada yang akan cakap 1777 itu terlalu mahal. But untuk dapat apa yang aku upgrade ni dalam laptop baru its gonna be really expensive dari harga yang aku dah bayar ni. Huhuhu...

Share this:

CONVERSATION

5 comments:

  1. Mahal nya...ingat surgery apa la td...

    ReplyDelete
  2. ingat kan plastic surgery apa tadi huhu..btw zahir tag MekZumbie untuk entry terbaru
    http://perantaumasa96.blogspot.my/2015/12/blog-review-by-beeha-azman-for-top.html

    ReplyDelete
  3. boleh tahan gak harganya sis... janji puas hati kan...

    ReplyDelete
  4. haha..ayat mek yang last tu mamng worth sangat..

    ReplyDelete
  5. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete

Kerana yang baik tu aku confirm dari Allah. & yang buruk-buruk dari korang atau dari aku lah ahahah XD. Terima Kasih