Search This Blog

Friday, December 11, 2015

LAZADA TIPU PENJUAL BAGI PEMBELI HARGA MURAH GILA !!!


Aku baru je beli jam tangan lelaki kat LAZADA minggu lepas. Harga asal dari seribu lebih kepada hanya seratus lebih aje! Aku mula-mula ingat memang cincai ke aper, tapi bila jam tu sampai... Homaigaddd...Lawa siot! Ini pula ada lagi contest, memang aku tak nak lepas kalau kene bagi tunai lagi untuk shopping di LAZADA .....XD...

Jam yang aku beli tu Jenama dia OFFICINA DEll'ATTIMO, untuk si dia kononnya nak ganti jam dia yang pecah, frust menonggeng sebab jam tu ada sentimental value dia beli kat PARIS. pffttt.... Terpaksa aku pujuk XD. 

Tapi aku tengok ada sale gile gile dari LAZADA ni memang terus gatal hati aku nak membeli lagi. Sebab apa? Sebab ada beberapa benda yang aku aim nak sangat-sangat sebab aku perlu dan aku nak. Kalau sekadar nak nanti korang kata aku ikut nafsu pula kan? So aku memang perlu guna sebenarnya. Hehehehe

1. Aku perlu AIR PURIFIER


Aku rasa exhaust fan dalam bilik aku tu tak cukup. So memang aku tengah tengok-tengok mana yang aku rasa aku mampu tapi pada masa yang sama kecik aje tapi function dia all out. Takat ni memang ni je yang aku berkenan.  XD


2. Aku perlu TAB atau sesuatu yang besar dari henfon aku sekarang untuk nak buat nota tapi bukan dengan kertas.
Sebab setiap kali kursus, setiap kali mesyuarat atau setiap kali lepas aku dah tulis kat kertas aku lupa mana aku selit, mana aku letak. Jadi memang kerja aku selalu macam cincai. Memang dah lama aku aim ni. Tengok harga memang perrggh...Jimat!


3. Dan benda paling last yang aku rasa aku nak. Vakum Kereta.

Benda yang aku perlu sebab kete aku adui....Kalau nak gi cuci kete tiap-tiap minggu macam boleh tahan juga belanja duit ni. Aku ni kalau boleh memang nak try lah simpan-simpan or bajet-bajet belanja kan. Huhuhu....

Ini aje yang aku rasa-rasa nak beli dekat LAZADA takat ni XD. Sebab apa? Sebab ada beberapa item aku dah beli dekat LAZADA dan sedang menunggu. Manatau rezeki menang boleh lah beli lagi kannnn...Hehehe

SO? Jangan lepaskan peluang untuk beli barang idaman korang dengan harga tipu penjual sementara pembeli dapat harga murah pada 10.12 hingga 12.12.2015 nanti. Hehehe..Untuk maklumat lanjut? Pegi je : http://www.lazada.com.my/online-revolution/




P/S.. Aku baru aje order Sewing Machine ni. XD



7 comments:

  1. Replies
    1. Hehehe...Sebab harga barang kat LAZADA ader yang murah sesangat XD

      Delete
  2. Replies
    1. Murah sangat! Masa ni la nak ambik kesempatan untuk beli apa yang berada dalam idaman kalbu XD hehehe

      Delete
  3. SA pun dah terjebak...duit dalam bank dah makin kurang...arghhhhh

    ReplyDelete
  4. ehehe bukak Lazada memang boleh miskin =D

    ReplyDelete
  5. sbnrnya, byk lagii yg nakkk dibelii, kann.hahahaha~
    nona punye niii

    http://nonasani.blogspot.my/2015/12/rugi-tak-grab-30-000-free-free-jer.html

    ReplyDelete

Kerana yang baik tu aku confirm dari Allah. & yang buruk-buruk dari korang atau dari aku lah ahahah XD. Terima Kasih