image1 image2 image3

HELLO!!! |WELCOME TO MY BLOG, BLOGGIES!|THIS IS MEK ZUMBIE BLOGSPOT.COM

Bila Sudah Ketagih!

Haih...Sejak aku cuna sekali dengan member aku...Terus aku jadi teruja, terus aku jadi ketagih pada benda tu. 

Bukan nak cakap apa. Member aku memang dah lama buat benda tu. Aku tengok memang seronok diorang buat, memang diorang ada juga ajak aku sekali..Tapi selalu aku tolak sebab aku takut. Takut nanti aku pula yang tak boleh buat, takut nanti aku pula yang ditertawakan mereka yang sudah lama ikut buat macam tu.

Tapi entah kenapa hari tu aku nekad. Aku nekad walau apapun yang berlaku aku tak peduli. Aku akan ikut. Peduli lah sapa yang nak suruh aku tarik diri aku tak kisah. Sebab aku dah buat keputusan. 

Yang aku akan join larian 
Larian sejauh 12.8KM untuk novice macam aku. Bukan sekadar novice. Memang betul-betul first time aku lari actually more too jalan sejauh itu XD. Yang paling puas hati sebab ader medal.

And then aku ikut lagi my second marathon. Which is Zombie Infested Run dekat Kota Kinabalu. Yang tu best sebab aku mekap jadi zombie, padahal aku guna pewarna telur merah aje XD Nasib boleh hilang tau! Kalau tak aku jadi avatar merah dalam seminggu.


So aku sekarang ni memang dalam keadaan macam ketagih nak join lari. But semua yang dekat-dekat tempat aku ni aku terlambat untuk register. So....Terpaksa tunggu untuk next year. haih...

Share this:

CONVERSATION

5 comments:

  1. Wah jauh tu. Tahniah MZ.
    Cabar diri, paksa diri, pasti kejayaan menanti.. huhuu

    ReplyDelete
  2. bagusnya kalo ketagih benda macam ni

    ReplyDelete
  3. wah..ingatkn ketagih apa mek ni...

    eh mek dekat sabah ka?maraton yg mekap zombie tu kazen KG pun ada pergi...bestnya

    ReplyDelete
  4. Wahhh sangat2 bagus activiti yang diketagihkan nie... ;-) bila lah akak nk ada ketagihan bergini...kehkehkehek...

    Selamat berjaya ye..

    ReplyDelete
  5. Dah lama tak masuk larian ni, rasa macam nak kena aktif balik hehe.

    Jemput join blogger contest di blog iday ye :) Hadiah berupa AirAsia Big Points and Cash sehingga RM600 : http://www.sayaiday.com/2015/12/blogger-contest-hadiah-30-ribu-airasia-big-points-RM600-cash.html

    ReplyDelete

Kerana yang baik tu aku confirm dari Allah. & yang buruk-buruk dari korang atau dari aku lah ahahah XD. Terima Kasih