Skip to main content

WAJIB BACA!

AUGUST GIVEAWAY OFFICIAL START!

*TAMAT*
Hello uolss
Untuk GA kali hadiah dia agak gempak sikit. So selain daripada yang aku post tu, ada additional hadiah yang ditawarkan kepada pemenang.

More info on the winners dan hadiah-hadiah tu korang boleh lah rajin-rajin scroll for updates on my blog ni yer. Hehehe

Anyway, untuk GA kali ni. Aku ada special task khas untuk korang. Task dia ni bagi aku still consider senang lah. And then kalau korang willing to do then you guys ada chance to win this thing.

So apalah syarat-syarat GA kali ni?

1. GA ini terbuka kepada semua follower blog aku ni.

2. Korang perlu follow dua instagram which is aku punya I AM TRACEY,  lepas tu another one ta.authentics

3. Kemudian, korang kena buat 1 entri yang sangat mudah yang mempunyai logo GA, dan hiperlink kan entri itu ke entri ini. 

4. Setelah selesai semua step 1 hingga 3, then korang kene komen kat entri ini dengan maklumat
(a) link entry yang mengandungi logo GA ini.
(b) link atau pun nama instagram korang. (Yang ni supaya aku bole check nanti…

Welcome November Rain


[CUBA TEKA HIDUNG SAPA?]

Sengaja aku letak tajuk entri mengalu-alukan kedatangan hujan November.

Sebab kat tempat aku tengah hujan. Hehehee

Sedar tak sedar cuma tinggal dua bulan aje lagi maka tahun 2016 akan menjelma.

Ini bermaksud nanti aku akan meningkat lagi setahun usia dan nenek aku pula dah tanya semalam aku ni takde 'kawan' ke? Nenek dah makin tua katanya.

Kalau aku tafsir ayat nenek yang duduk kerusi roda tu ertinya, aku ni bila nak kawin bagi dia cicitttttt......

Hahaha

Cuba korang tolong aku survey abang sado mana yang bujang & ada kes sama macam aku ni.

Manatau kot-kot ada juga nenek abg sado lain yang usul benda yang sama. Hah terus jadi tak payah tunggu lama-lama. Ahahaa XD

Syarat abg sado mudah aje
(i) tau baca & rajin baca Quran
(ii) boleh solat 5 waktu (tak gila)
(iii) bekerja
(i) single

Maybe yang ni boleh jadi bucket list untuk 2016 kan? Boleh ke? Hahahhaaa




Comments

  1. Hahaaa.
    abg sado kau ado..
    InsyaAllah jodoh tu akan dtg bila tiba waktunya nanti..

    ReplyDelete
  2. In Sha Allah...
    Dimurahkan rezeki dan dipermudahkan segalanya.
    pokcik dah tak sado

    ReplyDelete
  3. sama lah, di sini hujan je manjang, habis terbantut segala aktiviti.

    ReplyDelete
  4. haha Lissa doakan abang sado akak datang bersama november rain :D

    ReplyDelete
  5. InsyaAllah.. jodoh tu ada cuma kita tak tau bila ia akan datang kepada kita je

    ReplyDelete

Post a Comment

Kerana yang baik tu aku confirm dari Allah. & yang buruk-buruk dari korang atau dari aku lah ahahah XD. Terima Kasih