Skip to main content

WAJIB BACA!

Mek Zumbie 2k18 Giveaway

๐Ÿ™…END๐Ÿ™…
Hah kini aku kembali lagi dalam Mek Zumbie 2k18 Giveaway. Hahahha.... Kemungkinan besar, aku sorang je yang macam excited kalau buat GA ni. Hehe Tapi takpe. Aku tak nak ulas panjang-panjang, so korang baca aje apa yang patut. Hehehe
Syarat-syarat Mek Zumbie 2k18 Giveaway 1. Biasanya mesti follower la kan kalau nak menang? Hehehe tapi aku tak tekankan sangat, cuma aku harap yang join ni follower la. Hahhaa๐Ÿ˜
2. Entri mestilah mempunyai banner Giveaway yang di-link kan ke entri ini.๐Ÿ˜ฌ

3. Wajib buat entri tentang satu hadiah mana yang korang nak. Supaya kalau bertuah memang hadiah tu lah korang dapat.๐Ÿ˜…

4. Wajib bagi link entri anda yang berkaitan di ruang komen entri ini sahaja. Kalau korang post komen kat entri lain dikira batallah kan sebab aku pun tak tau mana korang post hehehe๐Ÿ˜œ
5. Sila sertakan sekali email yang boleh dihubungi supaya kalau anda menang, senang nak contact terus direct tanpa aku risau aku tak boleh nak contact korang. Kalau takde email, aku anggap la korang…

Welcome November Rain


[CUBA TEKA HIDUNG SAPA?]

Sengaja aku letak tajuk entri mengalu-alukan kedatangan hujan November.

Sebab kat tempat aku tengah hujan. Hehehee

Sedar tak sedar cuma tinggal dua bulan aje lagi maka tahun 2016 akan menjelma.

Ini bermaksud nanti aku akan meningkat lagi setahun usia dan nenek aku pula dah tanya semalam aku ni takde 'kawan' ke? Nenek dah makin tua katanya.

Kalau aku tafsir ayat nenek yang duduk kerusi roda tu ertinya, aku ni bila nak kawin bagi dia cicitttttt......

Hahaha

Cuba korang tolong aku survey abang sado mana yang bujang & ada kes sama macam aku ni.

Manatau kot-kot ada juga nenek abg sado lain yang usul benda yang sama. Hah terus jadi tak payah tunggu lama-lama. Ahahaa XD

Syarat abg sado mudah aje
(i) tau baca & rajin baca Quran
(ii) boleh solat 5 waktu (tak gila)
(iii) bekerja
(i) single

Maybe yang ni boleh jadi bucket list untuk 2016 kan? Boleh ke? Hahahhaaa




Comments

  1. Hahaaa.
    abg sado kau ado..
    InsyaAllah jodoh tu akan dtg bila tiba waktunya nanti..

    ReplyDelete
  2. In Sha Allah...
    Dimurahkan rezeki dan dipermudahkan segalanya.
    pokcik dah tak sado

    ReplyDelete
  3. sama lah, di sini hujan je manjang, habis terbantut segala aktiviti.

    ReplyDelete
  4. haha Lissa doakan abang sado akak datang bersama november rain :D

    ReplyDelete
  5. InsyaAllah.. jodoh tu ada cuma kita tak tau bila ia akan datang kepada kita je

    ReplyDelete

Post a Comment

Kerana yang baik tu aku confirm dari Allah. & yang buruk-buruk dari korang atau dari aku lah ahahah XD. Terima Kasih