Skip to main content

WAJIB BACA!

PEMENANG 2K19 AUGUST GA!

Pemenang dipilih berdasarkan random generator k. Korang boleh tengok number korang ikut list yang sis dah buat dekatSINI. Hehehe
So para pemenang sila lah berusaha untuk bagi details secepat mungkin k. Sis bagi masa sampai hujung bulan September, kalau takda kita open vote bagi. Huhuhu Sedih.
So kalau nak tengok korang menang hadiah apa pun boleh la rujuk SINI. Kalau menang PRIZE 5, hah tengok list PRIZE 5 tu aper, so itu lah hadiah korang. Hehehe.
Para pemenang boleh lah hantar maklumat seperti  NAMA: NO TEL: ALAMAT: 
ke email sis di sumandakkonsun@gmail.com ok😁
So tanpa membuang masa lagi, berikut ialah senarai pemenang ahhaha
PRIZE 1  8. Blog Tarmizi

PRIZE 2 7. Cuya(claimed)

PRIZE 3 1. KasihkuAmani(claimed)
PRIZE 4 5. AbamKie(claimed)

PRIZE 5 10. Mialiana

PRIZE 6 18. Miss Syahbanu(claimed)

PRIZE 7

Sorry Sebab Aku Menipu

[Kene juga tulis..Memang manual punya jenis aku ni]


Sorry sebab aku tipu. 
Tipu apa? 
Bukan tipu GA la...
GA dengan hadiah tetap ada. 
Aku nak minta maaf je sebab aku tak dapat contact korang semalam.
Kan aku dah suruh cas henpon penuh-penuh tunggu aku contact?
Hahaha XD
Tunggu tau...
Minggu ni aku settle heheheh

Comments

  1. hehehe. tunggu jugak contact, ingatkan kita kena contact sendiri. hihiii. nampak kesungguhannyaa bila menulis manual nihhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nanti check Insta tau...kite tak dapat hubung dalam FB so melalui Insta ajee

      Delete
  2. jom support segmen zahir pulak :) http://perantaumasa96.blogspot.my/2015/11/segmen-carik-bloglist-blog-encik-kidal.html

    ReplyDelete
  3. hehe..ingatkan tipu apa dah tadi

    ReplyDelete
  4. Hihihihi...ingatkan tipu apa tadi...baru berkesempatan membacanye... ;)

    ReplyDelete
  5. haha patutlah tunggu tunggu tak de ingat tak nak kasi :(

    ReplyDelete

Post a Comment

Kerana yang baik tu aku confirm dari Allah. & yang buruk-buruk dari korang atau dari aku lah ahahah XD. Terima Kasih