Search This Blog

Monday, November 2, 2015

Sorry Sebab Aku Menipu

[Kene juga tulis..Memang manual punya jenis aku ni]


Sorry sebab aku tipu. 
Tipu apa? 
Bukan tipu GA la...
GA dengan hadiah tetap ada. 
Aku nak minta maaf je sebab aku tak dapat contact korang semalam.
Kan aku dah suruh cas henpon penuh-penuh tunggu aku contact?
Hahaha XD
Tunggu tau...
Minggu ni aku settle heheheh

7 comments:

  1. hehehe. tunggu jugak contact, ingatkan kita kena contact sendiri. hihiii. nampak kesungguhannyaa bila menulis manual nihhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nanti check Insta tau...kite tak dapat hubung dalam FB so melalui Insta ajee

      Delete
  2. jom support segmen zahir pulak :) http://perantaumasa96.blogspot.my/2015/11/segmen-carik-bloglist-blog-encik-kidal.html

    ReplyDelete
  3. hehe..ingatkan tipu apa dah tadi

    ReplyDelete
  4. Hihihihi...ingatkan tipu apa tadi...baru berkesempatan membacanye... ;)

    ReplyDelete
  5. haha patutlah tunggu tunggu tak de ingat tak nak kasi :(

    ReplyDelete

Kerana yang baik tu aku confirm dari Allah. & yang buruk-buruk dari korang atau dari aku lah ahahah XD. Terima Kasih