Search This Blog

Monday, November 23, 2015

Review Blog Siri 16 - 20 : Peserta Oktober GA MekZumbie

16.
Actually kalau aku tengok rasanya PokCikBlogger ni seorang guru or cikgu. Hehehe Macam kitaorang ada minat yang sama cuma nama aku bukan Mokcik aje. ahaha XD Ada juga terselit setiap gambar yang penuh seni dan maksud tersirat dilampirkan bersama dalam entri beliau. Aku rasa kalau guru yang nak banyak informasi atau rasa-rasa nak kenal kerja guru tu boleh lah follow blog beliau sebab info dalam blog beliau pun aku tengok seronok juga penulisannya.

17. 
Blogger comel ni pula selalu update ikut aliran semasa. And then macam kira news dia pun bukan jenis yang keluar paper lah tapi menarik, bukan semua tapi I mean most of them. But yeah. Terjah blog awek comel ni and then you guys akan faham apa yang aku maksudkan. Hahahahaa...

18. 

Ini blog sesuai untuk mommies juga. All about how to kepada babies si mommies. By far pada pendapat aku blog macam ni boleh dipercayai sebab blog mama mama begini selalunya cerita based on their experience and diorang sendiri dah pernah cuba tips yang diorang bagi tu atau diorang dah lalui sendiri. Kepada bakal mommies atau mommies yang masih mencari jalan penyelesaian babies boleh lah follow atau terjah blog ini yerrrr :)

19.
Amazing aku rasa blog Syahira ni hehehe Sebab banyak betul part bling blingnye itu.  Kalau tengok header mesti orangnya ni peminat bling bling stuff kan. So kepada sesape yang nak tengok GA. Aku cadangkan boleh jugak melawat blog dia ni sebab majo update is all about GA ehehee

20. 
Blogger ni pula aku suka baca entri dia especially kalau ada gambar. Sebab apa? Sebab cukup untuk aku tengok. Aku ni ikut saiz badan aku. Aku suka benda yang saiz dia besar especially dalam blog, senang aku nak tengok, supaya aku tak perlu kecikkan mata nak tengok apa yang dia dah post ehehhee. Dalam blog dia ni ada sedikit pasal GA ada juga pasal tips, and some about life dia. So kalau korang tak keberatan sangat, boleh je terjah blog dia ni. Page loading pun okey walau gambar dia beso. 

So jangan tunggu cepat gi blog blog yang aku dah review semua ni. hehehe

2 comments:

  1. erm... slu p blog diorang... gd review sis :)

    ReplyDelete
  2. Uuh.. memang perlu diterjah ni.. hehe..

    My Blog :

    http://segalaceritera.com/atik/

    ReplyDelete

Kerana yang baik tu aku confirm dari Allah. & yang buruk-buruk dari korang atau dari aku lah ahahah XD. Terima Kasih