Search This Blog

Monday, November 16, 2015

Review Blog Siri 11-15 : Peserta Oktober GA MekZumbie

11.

Blog ni pula banyak berkaitan dengan lirik lagu kot. Dan juga lagu-lagu. Tengok background pun nampak banyak kaset, so rasanya pemilik blog ni jenis yang minat muzik. ehhehe. Ada satu aje aku nak komen. Aku tak jumpa button komen dekat blog dia ni. So masa aku nak komen bagi cadangan pasal nak renovate blog tu hahaha XD Singah-singah la ke sini ye korang.

12. 
Blogger seterusnya mempunyai header yang comel secomel tuannya ahaha. So selain daripada banyak entri berkaitan dengan segmen & Giveaway. Aku perasaan tuan dia ni jenis yang jaga pemakanan juga tapi pada masa yang sama suka makan kot? Sebab aku baca ada entri buat cheese stick & juga ada entri pasal kesan makanan or something like that la. Maybe untuk tips nak slim macam tuannya korang boleh dapat dalam blog ni kan? Hehehee

13.

Blogger ni pula aku tengok macam balance la entri yang dia buat. Takde lebihkan GA, takde lebihkan pasal cerita perasaan sendiri, takde lebih pula tips bagai-bagai. Memang nampak macam personal blog sebab entri dia semua ikut apa yang dia nak post kot. ehehehe takkan pula nak ikut apa yang aku nak post kan? XD

14. 
To mommies baru, yang sedang preggy, yang nak preggy? Hahaha actually mommy ni punya blog agak menarik untuk korang ambik pengalaman dia or anything yang berkaitan dengan anak dia. Agak menarik hari juga actually blog dia ni..Menarik macam mana? Korang kene la baca sendiri hehehe...

15. 
Blogger ni pula i guess blog dia ni jenis yang multipurpose. Sebab dalam tu macam all in one korang boleh dapat. Sinopsis drama ader, lagu OST ader, lagu ader, biodata maybe biodata retis ader hahaha Testimoni, Review and many more. Cuba korang terjah..kut kut suka boleh follow terus :)


No comments:

Post a Comment

Kerana yang baik tu aku confirm dari Allah. & yang buruk-buruk dari korang atau dari aku lah ahahah XD. Terima Kasih