Skip to main content

WAJIB BACA!

Mek Zumbie 2k18 Giveaway

๐Ÿ™…END๐Ÿ™…
Hah kini aku kembali lagi dalam Mek Zumbie 2k18 Giveaway. Hahahha.... Kemungkinan besar, aku sorang je yang macam excited kalau buat GA ni. Hehe Tapi takpe. Aku tak nak ulas panjang-panjang, so korang baca aje apa yang patut. Hehehe
Syarat-syarat Mek Zumbie 2k18 Giveaway 1. Biasanya mesti follower la kan kalau nak menang? Hehehe tapi aku tak tekankan sangat, cuma aku harap yang join ni follower la. Hahhaa๐Ÿ˜
2. Entri mestilah mempunyai banner Giveaway yang di-link kan ke entri ini.๐Ÿ˜ฌ

3. Wajib buat entri tentang satu hadiah mana yang korang nak. Supaya kalau bertuah memang hadiah tu lah korang dapat.๐Ÿ˜…

4. Wajib bagi link entri anda yang berkaitan di ruang komen entri ini sahaja. Kalau korang post komen kat entri lain dikira batallah kan sebab aku pun tak tau mana korang post hehehe๐Ÿ˜œ
5. Sila sertakan sekali email yang boleh dihubungi supaya kalau anda menang, senang nak contact terus direct tanpa aku risau aku tak boleh nak contact korang. Kalau takde email, aku anggap la korang…

Review Blog Siri 11-15 : Peserta Oktober GA MekZumbie

11.

Blog ni pula banyak berkaitan dengan lirik lagu kot. Dan juga lagu-lagu. Tengok background pun nampak banyak kaset, so rasanya pemilik blog ni jenis yang minat muzik. ehhehe. Ada satu aje aku nak komen. Aku tak jumpa button komen dekat blog dia ni. So masa aku nak komen bagi cadangan pasal nak renovate blog tu hahaha XD Singah-singah la ke sini ye korang.

12. 
Blogger seterusnya mempunyai header yang comel secomel tuannya ahaha. So selain daripada banyak entri berkaitan dengan segmen & Giveaway. Aku perasaan tuan dia ni jenis yang jaga pemakanan juga tapi pada masa yang sama suka makan kot? Sebab aku baca ada entri buat cheese stick & juga ada entri pasal kesan makanan or something like that la. Maybe untuk tips nak slim macam tuannya korang boleh dapat dalam blog ni kan? Hehehee

13.

Blogger ni pula aku tengok macam balance la entri yang dia buat. Takde lebihkan GA, takde lebihkan pasal cerita perasaan sendiri, takde lebih pula tips bagai-bagai. Memang nampak macam personal blog sebab entri dia semua ikut apa yang dia nak post kot. ehehehe takkan pula nak ikut apa yang aku nak post kan? XD

14. 
To mommies baru, yang sedang preggy, yang nak preggy? Hahaha actually mommy ni punya blog agak menarik untuk korang ambik pengalaman dia or anything yang berkaitan dengan anak dia. Agak menarik hari juga actually blog dia ni..Menarik macam mana? Korang kene la baca sendiri hehehe...

15. 
Blogger ni pula i guess blog dia ni jenis yang multipurpose. Sebab dalam tu macam all in one korang boleh dapat. Sinopsis drama ader, lagu OST ader, lagu ader, biodata maybe biodata retis ader hahaha Testimoni, Review and many more. Cuba korang terjah..kut kut suka boleh follow terus :)


Comments

Post a Comment

Kerana yang baik tu aku confirm dari Allah. & yang buruk-buruk dari korang atau dari aku lah ahahah XD. Terima Kasih