image1 image2 image3

HELLO!!! |WELCOME TO MY BLOG, BLOGGIES!|THIS IS MEK ZUMBIE BLOGSPOT.COM

Lepas Ni Semua Boleh Sesatkan Diri Dengan Mudah.

Aku tengah scroll cari isu panas blogger. Untuk aku terjah & baca. Dan aku singgah pula ke blog otai besar kita ni, blog Ben Ashaari.


Nampak tak? Nampak tak kajian nak mengharamkan apa?

Pada pendapat aku? Memang Waze ni patut diharamkan.
Kenapa?
Sebab setiap kali aku ke tempat baru, ke jalan yang baru aku mesti cari Waze.
Biarpun nak jalan kaki aku tak tau jalan mesti aku cari Waze.
Menyebabkan otak aku tak berkembang untuk berusaha sendiri.

Secara tidak langsung menyebabkan semua masyarakat Malaysia ni jadi pemalas sebab tak reti nak cari jalan sendiri kan?

Lepas tu memang mengancam negara sangat Waze dengan Google Maps ni.
Kenapa?
Sebab orang yang nak sesat tu akan jadi makin lama makin sikit.
Orang nak kemana dari tak tahu terus jadi tahu.
Hah haramkan la benda yang tak guna ni.

Share this:

CONVERSATION

3 comments:

  1. hahahaha betul lah tu kak zumbie huhuhu

    ReplyDelete
  2. hahaha lepas ni xtau jalan kena usaha cari dulu baru boleh jalan nampaknya

    ReplyDelete
  3. Propa je ni...huhu

    JOM JOIN GA LIKE DAN MENANG PS IKEA PERLIS
    BANYAK HADIAH BAKAL DIMENANGI DGN MUDAH :)
    http://ekinrazallibisnes.blogspot.my/2015/11/like-dan-menang-hadiah-misteri-rm1000.html

    ReplyDelete

Kerana yang baik tu aku confirm dari Allah. & yang buruk-buruk dari korang atau dari aku lah ahahah XD. Terima Kasih