Skip to main content

WAJIB BACA!

AUGUST GIVEAWAY OFFICIAL START!

Hello uolss
Untuk GA kali hadiah dia agak gempak sikit. So selain daripada yang aku post tu, ada additional hadiah yang ditawarkan kepada pemenang.

More info on the winners dan hadiah-hadiah tu korang boleh lah rajin-rajin scroll for updates on my blog ni yer. Hehehe

Anyway, untuk GA kali ni. Aku ada special task khas untuk korang. Task dia ni bagi aku still consider senang lah. And then kalau korang willing to do then you guys ada chance to win this thing.

So apalah syarat-syarat GA kali ni?

1. GA ini terbuka kepada semua follower blog aku ni.

2. Korang perlu follow dua instagram which is aku punya I AM TRACEY,  lepas tu another one ta.authentics

3. Kemudian, korang kena buat 1 entri yang sangat mudah yang mempunyai logo GA, dan hiperlink kan entri itu ke entri ini. 

4. Setelah selesai semua step 1 hingga 3, then korang kene komen kat entri ini dengan maklumat
(a) link entry yang mengandungi logo GA ini.
(b) link atau pun nama instagram korang. (Yang ni supaya aku bole check nanti hhuhuh…

"Izzat Azhar buat Review Blog"

[KLIK BANNER UNTUK JOIN]

Contest Review Blog. 
Aku ingat aku yang kene review blog dia punya contest ehehe. 

Macam seronok je kan bila orang cerita pasal blog kita. 
Boleh dipuji free kononnya. Itu pun kalau orang nak puji la. hehehe

So aku nak ambil peluang ni dengan harapan setinggi-tingginya lah agar tuan punya contest tu pilih aku yang lawa lagi comel lagi kiut punya blog ni. XD

Mari join sama. Sebab contest tutup pada 7 November ni. 



Comments

  1. Hi, saya sangat menyukai blog anda! ZALORA Malaysia kini sedang mencari blogger yang berbakat, dan saya tertanya adakah anda berminat untuk satu kolaborasi blog bersama kami. Anda boleh hubungi saya di izz.latif@my.zalora.com jika anda berminat dengan tawaran ini dan saya akan berikan segala butiran di sana. Harap dapat balasan emel anda secepat yang mungkin!

    ReplyDelete
  2. PEMENANG UNTUK CONTEST BLOG REVIEW AND BLOGLIST NOVEMBER SUDAH DIUMUM. JOM BACA ;)

    http://izzatazhrofficial.blogspot.my/2015/11/pemenang-award-blog-review-bloglist.html

    ReplyDelete

Post a Comment

Kerana yang baik tu aku confirm dari Allah. & yang buruk-buruk dari korang atau dari aku lah ahahah XD. Terima Kasih