Skip to main content

WAJIB BACA!

Mek Zumbie 2k18 Giveaway

🙅END🙅
Hah kini aku kembali lagi dalam Mek Zumbie 2k18 Giveaway. Hahahha.... Kemungkinan besar, aku sorang je yang macam excited kalau buat GA ni. Hehe Tapi takpe. Aku tak nak ulas panjang-panjang, so korang baca aje apa yang patut. Hehehe
Syarat-syarat Mek Zumbie 2k18 Giveaway 1. Biasanya mesti follower la kan kalau nak menang? Hehehe tapi aku tak tekankan sangat, cuma aku harap yang join ni follower la. Hahhaa😏
2. Entri mestilah mempunyai banner Giveaway yang di-link kan ke entri ini.😬

3. Wajib buat entri tentang satu hadiah mana yang korang nak. Supaya kalau bertuah memang hadiah tu lah korang dapat.😅

4. Wajib bagi link entri anda yang berkaitan di ruang komen entri ini sahaja. Kalau korang post komen kat entri lain dikira batallah kan sebab aku pun tak tau mana korang post hehehe😜
5. Sila sertakan sekali email yang boleh dihubungi supaya kalau anda menang, senang nak contact terus direct tanpa aku risau aku tak boleh nak contact korang. Kalau takde email, aku anggap la korang…

"Izzat Azhar buat Review Blog"

[KLIK BANNER UNTUK JOIN]

Contest Review Blog. 
Aku ingat aku yang kene review blog dia punya contest ehehe. 

Macam seronok je kan bila orang cerita pasal blog kita. 
Boleh dipuji free kononnya. Itu pun kalau orang nak puji la. hehehe

So aku nak ambil peluang ni dengan harapan setinggi-tingginya lah agar tuan punya contest tu pilih aku yang lawa lagi comel lagi kiut punya blog ni. XD

Mari join sama. Sebab contest tutup pada 7 November ni. 



Comments

  1. Hi, saya sangat menyukai blog anda! ZALORA Malaysia kini sedang mencari blogger yang berbakat, dan saya tertanya adakah anda berminat untuk satu kolaborasi blog bersama kami. Anda boleh hubungi saya di izz.latif@my.zalora.com jika anda berminat dengan tawaran ini dan saya akan berikan segala butiran di sana. Harap dapat balasan emel anda secepat yang mungkin!

    ReplyDelete
  2. PEMENANG UNTUK CONTEST BLOG REVIEW AND BLOGLIST NOVEMBER SUDAH DIUMUM. JOM BACA ;)

    http://izzatazhrofficial.blogspot.my/2015/11/pemenang-award-blog-review-bloglist.html

    ReplyDelete

Post a Comment

Kerana yang baik tu aku confirm dari Allah. & yang buruk-buruk dari korang atau dari aku lah ahahah XD. Terima Kasih