Skip to main content

WAJIB BACA!

PEMENANG 2K19 AUGUST GA!

Pemenang dipilih berdasarkan random generator k. Korang boleh tengok number korang ikut list yang sis dah buat dekatSINI. Hehehe
So para pemenang sila lah berusaha untuk bagi details secepat mungkin k. Sis bagi masa sampai hujung bulan September, kalau takda kita open vote bagi. Huhuhu Sedih.
So kalau nak tengok korang menang hadiah apa pun boleh la rujuk SINI. Kalau menang PRIZE 5, hah tengok list PRIZE 5 tu aper, so itu lah hadiah korang. Hehehe.
Para pemenang boleh lah hantar maklumat seperti  NAMA: NO TEL: ALAMAT: 
ke email sis di sumandakkonsun@gmail.com ok😁
So tanpa membuang masa lagi, berikut ialah senarai pemenang ahhaha
PRIZE 1  8. Blog Tarmizi

PRIZE 2 7. Cuya(claimed)

PRIZE 3 1. KasihkuAmani(claimed)
PRIZE 4 5. AbamKie(claimed)

PRIZE 5 10. Mialiana

PRIZE 6 18. Miss Syahbanu(claimed)

PRIZE 7

"Izzat Azhar buat Review Blog"

[KLIK BANNER UNTUK JOIN]

Contest Review Blog. 
Aku ingat aku yang kene review blog dia punya contest ehehe. 

Macam seronok je kan bila orang cerita pasal blog kita. 
Boleh dipuji free kononnya. Itu pun kalau orang nak puji la. hehehe

So aku nak ambil peluang ni dengan harapan setinggi-tingginya lah agar tuan punya contest tu pilih aku yang lawa lagi comel lagi kiut punya blog ni. XD

Mari join sama. Sebab contest tutup pada 7 November ni. 



Comments

  1. Hi, saya sangat menyukai blog anda! ZALORA Malaysia kini sedang mencari blogger yang berbakat, dan saya tertanya adakah anda berminat untuk satu kolaborasi blog bersama kami. Anda boleh hubungi saya di izz.latif@my.zalora.com jika anda berminat dengan tawaran ini dan saya akan berikan segala butiran di sana. Harap dapat balasan emel anda secepat yang mungkin!

    ReplyDelete
  2. PEMENANG UNTUK CONTEST BLOG REVIEW AND BLOGLIST NOVEMBER SUDAH DIUMUM. JOM BACA ;)

    http://izzatazhrofficial.blogspot.my/2015/11/pemenang-award-blog-review-bloglist.html

    ReplyDelete

Post a Comment

Kerana yang baik tu aku confirm dari Allah. & yang buruk-buruk dari korang atau dari aku lah ahahah XD. Terima Kasih