Search This Blog

Wednesday, November 4, 2015

"Izzat Azhar buat Review Blog"

[KLIK BANNER UNTUK JOIN]

Contest Review Blog. 
Aku ingat aku yang kene review blog dia punya contest ehehe. 

Macam seronok je kan bila orang cerita pasal blog kita. 
Boleh dipuji free kononnya. Itu pun kalau orang nak puji la. hehehe

So aku nak ambil peluang ni dengan harapan setinggi-tingginya lah agar tuan punya contest tu pilih aku yang lawa lagi comel lagi kiut punya blog ni. XD

Mari join sama. Sebab contest tutup pada 7 November ni. 



9 comments:

  1. Hi, saya sangat menyukai blog anda! ZALORA Malaysia kini sedang mencari blogger yang berbakat, dan saya tertanya adakah anda berminat untuk satu kolaborasi blog bersama kami. Anda boleh hubungi saya di izz.latif@my.zalora.com jika anda berminat dengan tawaran ini dan saya akan berikan segala butiran di sana. Harap dapat balasan emel anda secepat yang mungkin!

    ReplyDelete
  2. PEMENANG UNTUK CONTEST BLOG REVIEW AND BLOGLIST NOVEMBER SUDAH DIUMUM. JOM BACA ;)

    http://izzatazhrofficial.blogspot.my/2015/11/pemenang-award-blog-review-bloglist.html

    ReplyDelete

Kerana yang baik tu aku confirm dari Allah. & yang buruk-buruk dari korang atau dari aku lah ahahah XD. Terima Kasih