image1 image2 image3

HELLO!!! |WELCOME TO MY BLOG, BLOGGIES!|THIS IS MEK ZUMBIE BLOGSPOT.COM

Hadiah Belum Claim

Hello gaissss :)
So officially sebenarnya macam dah beberapa minggu sejak aku umumkan pemenang Yang Sebenar : Senarai Pemenang OKTOBER GIVEAWAY b... aku tu untuk OKTOBER GIVEAWAY BY MEKZUMBIE.

Kalau ikut senarai pemenang takat ni yang bagi respon tentang hadiah ialah

Nur Raihanah
Hadiah Misteri telah sampai ke tuannya

Azieera TajulRahim
Topup RM5 telah sampai ditopupkan

CikLa Shahril
Cawan comel telah sampai ke tuan comel

Along Misuari
Status magnet fridge ialah selamat sampai ke tuan yang sepatutnya hehehe.

Riana Littlecuties
Topup Rm10 dah claim :)

Hayati Sakaria
Topup Rm5 aku dah hantar hehehe :)



Dan berikut yang belum lagi bagi status atau yang belum reply pm aku hahaha

Mimi Kyum
# Cawan comel dah post tapi status tak tau

gulew kapas
# Topup Rm10 belum tertopup sebab aku tak dapat nak hubung XD

Cik Belbel
# Topup Rm10 belum claim. Aku nampak macam ada je melepak dalam blog aku haritu ehehhee

Cik Tie
# Topup Rm5 belum claim T.T


Cikk Mimin
# Status magnet fridge tak tau sampai ke tak?


Untuk topup aku ada cuba hubungi PM dalam fb tapi takde reply sampai sekarang. Tapi Gulew Kapas sila pm aku sebab aku failed mengubungi anda XD ahahaha

Share this:

CONVERSATION

7 comments:

  1. Alahai yeke mek Zumbie...akak x dapat pun awk punye PM
    akak punye FB norhafizah.azahari
    email akak rianalittlecuties@gmail.com
    blog akak rianalittlecuties.blogspot.my
    tulah tertunggu jugak akak....hihihi maaf salah akak lah tu.

    ReplyDelete
  2. hai MZ^.^. dah dapat . tenkiu so much
    http://www.miminadam.com/2015/11/october-reward.html

    ReplyDelete
  3. Hai mek zumbie...

    AM belum check lagi..
    Ada hadiah sampai kat umah ma abah..
    nanti AM respon ya bila dah terima..

    ReplyDelete
  4. salam mek zumbie. haha patut la lambat. ni whatsapp sy. 0173574719 . harap lepas ni tak failed lagi lah :)

    ReplyDelete

Kerana yang baik tu aku confirm dari Allah. & yang buruk-buruk dari korang atau dari aku lah ahahah XD. Terima Kasih