Search This Blog

Sunday, November 15, 2015

Giveaway Hadiah APA?

Actually aku fikir nak buat satu Giveaway sempena tahun 2016 yang akan datang ini nanti. Dan sudah semestinya aku sudah ada 2 hadiah yang tersedia dengan harga yang aku fikirkan memang pedas sikit juga lerr...Hahaha...

Tapi aku rasa macam menarik jika aku tambah hadiah, tapi hadiah itu datang daripada kemahuan korang sendiri yang nak join GA aku tu kan?

So disini aku bagi peluang kepada korang untuk keluarkan pendapat korang tentang hadiah yang aku patut bagi dalam GA aku yang akan datang ini. Pendapat korang tu atleast biar lah logik kan? Takkan minta Iphone. Hahaha..


Cuba bagi pendapat korang. Apa hadiah yang patut aku tawarkan untuk next GA?

8 comments:

  1. Bagi cash ke..hihi..
    Ck akak suka novel..hihi

    ReplyDelete
  2. topup pun okey, shawl ok, cash pun ok, apa2 pun ok la.. yg penting ikhlas.. hihihi

    ReplyDelete
  3. tudung bawal crepe. tu femes sekarang. hehhee :D

    ReplyDelete
  4. frige magnet ada pic blog or pic sendiri

    ReplyDelete
  5. Oh....pendapat atau cadangan hadiah ye....wow.... besh nye kalo boleh memilih hadiah kan...ahaks..
    cash best jugak...(amboi mata duitan sgt) bukan2 akak bukan mata duitan...ahaks...
    tapi kelihatan lebih mudah kan? transfer jek ke akaun..ahaks...dan yang penting...
    lebih menarik bila tulis tajuk GA tu...
    mesti SEO terbaekkkk...hihihihi ;)
    hanyalah cadangan ilusilasi diriku yang tah pepe nie...ahaks

    ReplyDelete

Kerana yang baik tu aku confirm dari Allah. & yang buruk-buruk dari korang atau dari aku lah ahahah XD. Terima Kasih