Skip to main content

WAJIB BACA!

AUGUST GIVEAWAY OFFICIAL START!

Hello uolss
Untuk GA kali hadiah dia agak gempak sikit. So selain daripada yang aku post tu, ada additional hadiah yang ditawarkan kepada pemenang.

More info on the winners dan hadiah-hadiah tu korang boleh lah rajin-rajin scroll for updates on my blog ni yer. Hehehe

Anyway, untuk GA kali ni. Aku ada special task khas untuk korang. Task dia ni bagi aku still consider senang lah. And then kalau korang willing to do then you guys ada chance to win this thing.

So apalah syarat-syarat GA kali ni?

1. GA ini terbuka kepada semua follower blog aku ni.

2. Korang perlu follow dua instagram which is aku punya I AM TRACEY,  lepas tu another one ta.authentics

3. Kemudian, korang kena buat 1 entri yang sangat mudah yang mempunyai logo GA, dan hiperlink kan entri itu ke entri ini. 

4. Setelah selesai semua step 1 hingga 3, then korang kene komen kat entri ini dengan maklumat
(a) link entry yang mengandungi logo GA ini.
(b) link atau pun nama instagram korang. (Yang ni supaya aku bole check nanti hhuhuh…

Fesyen Terkini : Apa Lagi Kalau Bukan Dengan Zalora kan?

Korang tau kan Zalora sekarang macam dia banyak update fesyen dekat dalam laman dia tu. Aku tengok pun memang rambang jugalah mata aku tu. Sampai Zalora pun jadi penaja dalam satu rancangan fesyen dekat Astro Channel 702 tu. Aku lupa tapi Sazzy Falak jadi penggubal fesyen XD.

Kat sini aku letakkan sampel fesyen dalam Zalora yang aku rasa fulamak memang boleh beli tak kira sapa pun & kalau lengan tak panjang tapi nak tutup aurat boleh je korang cover dengan cardigan ke, jeans jacket ke, dia tetap lawa. 

Fesyen Terkini


Sebabkan Zalora tau kan, yang market dalam fesyen bukan sahaja dipakai oleh orang bukan muslim. So fesyen untuk mereka yang masih berminat nak look beautiful tapi menutup aurat juga diketengahkan. Malah aku tengok memang stylo jugak fesyen muslimah ni. 



Even if you guys rasa macam tak nak beli ke apa. But take a chance, cuba pegi survey tengok for fashion tips. Mana lah tau korang ada ternampak benda yang sesuai untuk ditambah dalam outfit korang tu kan? Hehehe Jangan lupa just pegi ke ZALORA, rakan fesyen terkini anda! :)

Comments

  1. kalau tak ada fulus tak nak cuci mata...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Xpe Farah, walau takda fulusss boleh aje tengok-tengok, boleh rancangan mana yang berkenan nanti XD Beli ble dah ada fulussss ahahaa

      Delete
  2. Replies
    1. Iye sbb Zalora ni memang agak boleh dipercayai jugakkan hehehee

      Delete
  3. kalau tengok mesti nak beli...hehehe

    ReplyDelete
  4. cantik!! lama dah tak shopping kak zalora..

    ReplyDelete

Post a Comment

Kerana yang baik tu aku confirm dari Allah. & yang buruk-buruk dari korang atau dari aku lah ahahah XD. Terima Kasih