Skip to main content

WAJIB BACA!

Mek Zumbie 2k18 Giveaway

๐Ÿ™…END๐Ÿ™…
Hah kini aku kembali lagi dalam Mek Zumbie 2k18 Giveaway. Hahahha.... Kemungkinan besar, aku sorang je yang macam excited kalau buat GA ni. Hehe Tapi takpe. Aku tak nak ulas panjang-panjang, so korang baca aje apa yang patut. Hehehe
Syarat-syarat Mek Zumbie 2k18 Giveaway 1. Biasanya mesti follower la kan kalau nak menang? Hehehe tapi aku tak tekankan sangat, cuma aku harap yang join ni follower la. Hahhaa๐Ÿ˜
2. Entri mestilah mempunyai banner Giveaway yang di-link kan ke entri ini.๐Ÿ˜ฌ

3. Wajib buat entri tentang satu hadiah mana yang korang nak. Supaya kalau bertuah memang hadiah tu lah korang dapat.๐Ÿ˜…

4. Wajib bagi link entri anda yang berkaitan di ruang komen entri ini sahaja. Kalau korang post komen kat entri lain dikira batallah kan sebab aku pun tak tau mana korang post hehehe๐Ÿ˜œ
5. Sila sertakan sekali email yang boleh dihubungi supaya kalau anda menang, senang nak contact terus direct tanpa aku risau aku tak boleh nak contact korang. Kalau takde email, aku anggap la korang…

Daripada Lens 52mm Canon

Hai gaisss :) Sayangnya blog ni takde mengenakan fungsi emoticon. Macam payah sikit aku nak express feeling feeling aku pada setiap baris ayat tu hehehe :P

So sebelum aku ke isi sebenar entri kali ini. Aku nak bat pengumuman kepada

Pemenang OKTOBER GIVEAWAY MekZumbie

Bagi pemenang yang dah bagi respons terhadap inbox aku yang penuh kasih sayang itu aku nak ucapkan terima kasih & minta maaf sebab barang tak pos lagi. Itupun aku tengah tunggu pemenang untuk bagi details nak pos hadiah hehehe.. Aku janji pengeposan akan dilakukan pada hari Isnin nanti.

Bagi yang dah terima topup tu baru seorang aje. Yang lain aku tak tau sebenarnya kat mana. Which means ada 5 orang lagi tak claim topup ittewww....

So isi sebenar entri ialah aku nak share gambar yang aku snap dekat Gaya Street di Kota Kinabalu dengan menggunakan Potrait Lens 52mm Canon.








Aku ni bukan photographer pro sangat pon. Selalu bermain dengan standard lens satu je. Baru je tambah potrait lens in the DSLR family. Bagi yang minat fotography aku cadangkan korang beli potrait lens. Serius sangat menarik hasilnya nanti. Pada pandangan aku la...hehehe

Comments

  1. Replies
    1. Alhamdullilah yang cantik itu milik Allah ehhehe Aku kongsi aje.

      Delete
  2. penuh berseni gambar-gamabr tu,...

    ReplyDelete
    Replies
    1. secara tak langsung menunjukkan aku ni sebenarnya berseni ler kan? Ehehehe :)

      Delete
  3. bpleh amik emoji kat sini > http://www.piliapp.com/emoji/in-blog/
    hehe. Saya slalu amik kat situ. copy paste ja
    btw, saya minat jugak fotografi. tapi belum mampu beli kamera :')

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. lupa la...tapi masa tu beli tahun 2015. Rasanya kalau sekarang harga pun dah berubah, cuba tengok kat canon Malaysia :)

      Delete

Post a Comment

Kerana yang baik tu aku confirm dari Allah. & yang buruk-buruk dari korang atau dari aku lah ahahah XD. Terima Kasih