Skip to main content

WAJIB BACA!

AUGUST GIVEAWAY OFFICIAL START!

*TAMAT*
Hello uolss
Untuk GA kali hadiah dia agak gempak sikit. So selain daripada yang aku post tu, ada additional hadiah yang ditawarkan kepada pemenang.

More info on the winners dan hadiah-hadiah tu korang boleh lah rajin-rajin scroll for updates on my blog ni yer. Hehehe

Anyway, untuk GA kali ni. Aku ada special task khas untuk korang. Task dia ni bagi aku still consider senang lah. And then kalau korang willing to do then you guys ada chance to win this thing.

So apalah syarat-syarat GA kali ni?

1. GA ini terbuka kepada semua follower blog aku ni.

2. Korang perlu follow dua instagram which is aku punya I AM TRACEY,  lepas tu another one ta.authentics

3. Kemudian, korang kena buat 1 entri yang sangat mudah yang mempunyai logo GA, dan hiperlink kan entri itu ke entri ini. 

4. Setelah selesai semua step 1 hingga 3, then korang kene komen kat entri ini dengan maklumat
(a) link entry yang mengandungi logo GA ini.
(b) link atau pun nama instagram korang. (Yang ni supaya aku bole check nanti…

Daripada Lens 52mm Canon

Hai gaisss :) Sayangnya blog ni takde mengenakan fungsi emoticon. Macam payah sikit aku nak express feeling feeling aku pada setiap baris ayat tu hehehe :P

So sebelum aku ke isi sebenar entri kali ini. Aku nak bat pengumuman kepada

Pemenang OKTOBER GIVEAWAY MekZumbie

Bagi pemenang yang dah bagi respons terhadap inbox aku yang penuh kasih sayang itu aku nak ucapkan terima kasih & minta maaf sebab barang tak pos lagi. Itupun aku tengah tunggu pemenang untuk bagi details nak pos hadiah hehehe.. Aku janji pengeposan akan dilakukan pada hari Isnin nanti.

Bagi yang dah terima topup tu baru seorang aje. Yang lain aku tak tau sebenarnya kat mana. Which means ada 5 orang lagi tak claim topup ittewww....

So isi sebenar entri ialah aku nak share gambar yang aku snap dekat Gaya Street di Kota Kinabalu dengan menggunakan Potrait Lens 52mm Canon.








Aku ni bukan photographer pro sangat pon. Selalu bermain dengan standard lens satu je. Baru je tambah potrait lens in the DSLR family. Bagi yang minat fotography aku cadangkan korang beli potrait lens. Serius sangat menarik hasilnya nanti. Pada pandangan aku la...hehehe

Comments

  1. Replies
    1. Alhamdullilah yang cantik itu milik Allah ehhehe Aku kongsi aje.

      Delete
  2. penuh berseni gambar-gamabr tu,...

    ReplyDelete
    Replies
    1. secara tak langsung menunjukkan aku ni sebenarnya berseni ler kan? Ehehehe :)

      Delete
  3. bpleh amik emoji kat sini > http://www.piliapp.com/emoji/in-blog/
    hehe. Saya slalu amik kat situ. copy paste ja
    btw, saya minat jugak fotografi. tapi belum mampu beli kamera :')

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. lupa la...tapi masa tu beli tahun 2015. Rasanya kalau sekarang harga pun dah berubah, cuba tengok kat canon Malaysia :)

      Delete

Post a Comment

Kerana yang baik tu aku confirm dari Allah. & yang buruk-buruk dari korang atau dari aku lah ahahah XD. Terima Kasih