Skip to main content

WAJIB BACA!

Mek Zumbie 2k18 Giveaway

๐Ÿ™…END๐Ÿ™…
Hah kini aku kembali lagi dalam Mek Zumbie 2k18 Giveaway. Hahahha.... Kemungkinan besar, aku sorang je yang macam excited kalau buat GA ni. Hehe Tapi takpe. Aku tak nak ulas panjang-panjang, so korang baca aje apa yang patut. Hehehe
Syarat-syarat Mek Zumbie 2k18 Giveaway 1. Biasanya mesti follower la kan kalau nak menang? Hehehe tapi aku tak tekankan sangat, cuma aku harap yang join ni follower la. Hahhaa๐Ÿ˜
2. Entri mestilah mempunyai banner Giveaway yang di-link kan ke entri ini.๐Ÿ˜ฌ

3. Wajib buat entri tentang satu hadiah mana yang korang nak. Supaya kalau bertuah memang hadiah tu lah korang dapat.๐Ÿ˜…

4. Wajib bagi link entri anda yang berkaitan di ruang komen entri ini sahaja. Kalau korang post komen kat entri lain dikira batallah kan sebab aku pun tak tau mana korang post hehehe๐Ÿ˜œ
5. Sila sertakan sekali email yang boleh dihubungi supaya kalau anda menang, senang nak contact terus direct tanpa aku risau aku tak boleh nak contact korang. Kalau takde email, aku anggap la korang…

Yang Sebenar : Senarai Pemenang OKTOBER GIVEAWAY by MEKZUMBIE

Kali ni aku takde bagi suspen. Kali ni memang yang sebenar-benarnya. Berikut merupakan pemenang hadiah yang aku tawarkan beserta dengan bukti bahawa RANDOM itu lah pilih korang hahaha.

Dah sedia ke?

Cawan comel untuk 2 pemenang :



Topup RM10 untuk 3 pemenang :




Topup RM5 untuk 3 pemenang :




Magnet Fridge Vietnam untuk 2 pemenang :




Hadiah Misteri untuk 1 Pemenang (Hadiah misteri yang misteri):

Okey dengan berakhirnya GA aku kali ini. Aku nak umumkan bahawa, kesemua peserta GA aku ni even yang tak lengkap pun, aku akan buat free review dalam blog aku. Sebab itu lah sebenarnya dalam syarat GA aku, aku minta korang bagi pendapat pasal blog aku ahahaha.

So andai ada salah boleh komen dengan komen box. Yang pemenang pulak aku akan contact korang kalau sempat hari ini aku contact korang semua. So sila cas henpon ke lappy ke tab ke sampai full blast. Hehehee

Pemenang yang tidak ada respon walau aku telah PM dengan sweet akan diberi tempoh 2 minggu. Kalau takde juga maka hadiah akan dibuka kepada peserta lain. Hohohoooooo

Comments

  1. Wahhh dapat hadiah misteri lagi misteri laaa terima kasih blog mek zumbie!!! hehehe saya tunggu contactnya~~ tahniah kepada pemenang yang lain hehe

    ReplyDelete
  2. Wohhh!!!erhh..lega dah ada winner..Btw,terima kasih..hehehe

    ReplyDelete
  3. Baru je join.. ingatkan sampai pukul 12 mlm

    ReplyDelete
  4. Tahniah! Diucapkan kepada semua pemenang

    ReplyDelete
  5. Btw macam mana nak bagi details pemenang? Kat komen ni ke?

    ReplyDelete
  6. wahhhh menang......sukenye...tq dear... ;)

    ReplyDelete
  7. Cik belbel menang topap !!!! Jeyahhh ! Tq pada yang info kat blog cik belbel :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
  8. Wah... cikla menang cwn comel. Alhamdullilah walaupun join last minute... hehe... rezeki...

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah, ciktie menang jugak

    ReplyDelete
  10. Wahh ! Alhmdulillah rezeki oktober ni.

    ReplyDelete
  11. Wahh ! Alhmdulillah rezeki oktober ni.

    ReplyDelete
  12. Alhamdulillah...
    Baru berkesempatan..

    Syukur menang...saya sudah menang magnet fridge vietnam..anda bila lagi???

    ReplyDelete
  13. Alhamdulillah i is menang... baru berkesempatan singgah sini.

    Tahniah juga kepada pemenang yang lain.

    ReplyDelete
  14. takde rezeki menang... tahniah buat yg menang.. :D

    ReplyDelete
  15. Tahniah buat yang menang...bukan rezeki SA kali ni

    ReplyDelete
  16. Tahniah buat yang menang...bukan rezeki SA kali ni

    ReplyDelete

Post a Comment

Kerana yang baik tu aku confirm dari Allah. & yang buruk-buruk dari korang atau dari aku lah ahahah XD. Terima Kasih