Skip to main content

WAJIB BACA!

AUGUST GIVEAWAY OFFICIAL START!

*TAMAT*
Hello uolss
Untuk GA kali hadiah dia agak gempak sikit. So selain daripada yang aku post tu, ada additional hadiah yang ditawarkan kepada pemenang.

More info on the winners dan hadiah-hadiah tu korang boleh lah rajin-rajin scroll for updates on my blog ni yer. Hehehe

Anyway, untuk GA kali ni. Aku ada special task khas untuk korang. Task dia ni bagi aku still consider senang lah. And then kalau korang willing to do then you guys ada chance to win this thing.

So apalah syarat-syarat GA kali ni?

1. GA ini terbuka kepada semua follower blog aku ni.

2. Korang perlu follow dua instagram which is aku punya I AM TRACEY,  lepas tu another one ta.authentics

3. Kemudian, korang kena buat 1 entri yang sangat mudah yang mempunyai logo GA, dan hiperlink kan entri itu ke entri ini. 

4. Setelah selesai semua step 1 hingga 3, then korang kene komen kat entri ini dengan maklumat
(a) link entry yang mengandungi logo GA ini.
(b) link atau pun nama instagram korang. (Yang ni supaya aku bole check nanti…

Yang Sebenar : Senarai Pemenang OKTOBER GIVEAWAY by MEKZUMBIE

Kali ni aku takde bagi suspen. Kali ni memang yang sebenar-benarnya. Berikut merupakan pemenang hadiah yang aku tawarkan beserta dengan bukti bahawa RANDOM itu lah pilih korang hahaha.

Dah sedia ke?

Cawan comel untuk 2 pemenang :



Topup RM10 untuk 3 pemenang :




Topup RM5 untuk 3 pemenang :




Magnet Fridge Vietnam untuk 2 pemenang :




Hadiah Misteri untuk 1 Pemenang (Hadiah misteri yang misteri):

Okey dengan berakhirnya GA aku kali ini. Aku nak umumkan bahawa, kesemua peserta GA aku ni even yang tak lengkap pun, aku akan buat free review dalam blog aku. Sebab itu lah sebenarnya dalam syarat GA aku, aku minta korang bagi pendapat pasal blog aku ahahaha.

So andai ada salah boleh komen dengan komen box. Yang pemenang pulak aku akan contact korang kalau sempat hari ini aku contact korang semua. So sila cas henpon ke lappy ke tab ke sampai full blast. Hehehee

Pemenang yang tidak ada respon walau aku telah PM dengan sweet akan diberi tempoh 2 minggu. Kalau takde juga maka hadiah akan dibuka kepada peserta lain. Hohohoooooo

Comments

  1. Wahhh dapat hadiah misteri lagi misteri laaa terima kasih blog mek zumbie!!! hehehe saya tunggu contactnya~~ tahniah kepada pemenang yang lain hehe

    ReplyDelete
  2. Wohhh!!!erhh..lega dah ada winner..Btw,terima kasih..hehehe

    ReplyDelete
  3. Baru je join.. ingatkan sampai pukul 12 mlm

    ReplyDelete
  4. Tahniah! Diucapkan kepada semua pemenang

    ReplyDelete
  5. Btw macam mana nak bagi details pemenang? Kat komen ni ke?

    ReplyDelete
  6. wahhhh menang......sukenye...tq dear... ;)

    ReplyDelete
  7. Cik belbel menang topap !!!! Jeyahhh ! Tq pada yang info kat blog cik belbel :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
  8. Wah... cikla menang cwn comel. Alhamdullilah walaupun join last minute... hehe... rezeki...

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah, ciktie menang jugak

    ReplyDelete
  10. Wahh ! Alhmdulillah rezeki oktober ni.

    ReplyDelete
  11. Wahh ! Alhmdulillah rezeki oktober ni.

    ReplyDelete
  12. Alhamdulillah...
    Baru berkesempatan..

    Syukur menang...saya sudah menang magnet fridge vietnam..anda bila lagi???

    ReplyDelete
  13. Alhamdulillah i is menang... baru berkesempatan singgah sini.

    Tahniah juga kepada pemenang yang lain.

    ReplyDelete
  14. takde rezeki menang... tahniah buat yg menang.. :D

    ReplyDelete
  15. Tahniah buat yang menang...bukan rezeki SA kali ni

    ReplyDelete
  16. Tahniah buat yang menang...bukan rezeki SA kali ni

    ReplyDelete

Post a Comment

Kerana yang baik tu aku confirm dari Allah. & yang buruk-buruk dari korang atau dari aku lah ahahah XD. Terima Kasih