Search This Blog

Wednesday, October 28, 2015

SENARAI PESERTA OKTOBER GIVEAWAY BY MEKZUMBIE

Weehooo Gaisss....Sorry sebab lambat sangat update senarai peserta untuk Giveaway aku neh....
So here's the list, kalau tertinggal komen kat sini okey. 
Remember komen dekat entri ini untuk peserta yang aku terlepas pandang ataupun aku bagi nama tapi tersalah link..hehehe...

9) Dhiya Afraa Bella
21) Khaty Aiman
22) Salina Johari
23) yang baik
24) Cik Belbel
25) gulew kapas
26) Nur Raihanah
27) Emy Effendi
28) Puan Wawa
29) zircon_mono
30) Ayu Farahana
31) Mrs Wawa Yusuff
32) Aisha Fauzi
33) lightnur
34) AinAthirah Anuar
35) KhoirunAnnisyak
36) Syahidah Fadilah
37) Cik Tie
38) Masita_Eyta
39) tenku butang
40) Shahida Zulkafli
41) Radhia Razali
42) CikLa Shahril
43) emma diana
44) nona senyum2
45) Fiefi Irafizah
46) Hayati Sakaria
47) Shila Azizi
48) kak gojes
49) .....


Senarai Peserta Yang Tak Complete Misi Yang Aku dah Set :) 
Jangan marah tau...Ini ada keadilan untuk peserta lain. Hehehee
Bagi korang yang tak complete, kedudukan korang dalam carta senarai peserta still akan ada but aku takkan linkkan ke entri korang, mean macam KIV lah. Until u all dah selesaikan syarat hehee

1. Ilman Nafia - Lupa eh nak ceritakan sikit tentang pandangan u tentang blog Mek Zumbie ni.hehe
2. Julia Jamaludin - Cuma kurang bab cerita sikit pasal blog MZ je. huhuhu
3. Khaty Aiman - Pon kurang syarat no3, citer sikit pasal blog aku neh berdasarkan pendapat awak =)
4. gulew kapas - syarat no 3 cerita sikit tentang blog MZ takda hehehe
5. Nur Raihanah - Kalau citer lagi sikit tentang blog MZ ni memang dah complete syarat hehee
6. Syahidah Fadilah - Syarat No3 lagi tertinggal hehehee
7. Masita_Eyta - Syarat No3 aje lagi. hehehe
8. Radhia Razali - Syarat no3 tertinggal kot ehhehee
9. emma diana - Syarat ketiga jugak yang tertinggal...huhuhu

Yang lelain tu kalau nak join boleh join sekarang atau maybe tepat pada 31hb Oktober ini sebelum jam 12PM hehehee Klik aje banner okey :)


13 comments:

  1. sis mek zumbie : izyan yan cinnamon hihi..:D
    #3 jemput singgah :)

    ReplyDelete
  2. insyaAllah nanti ciktie join. rasanya sempat lagi ni :>

    ReplyDelete
  3. Kite dah betulkan :) hehe
    http://bajuwarnacoklat.blogspot.my/2015/10/oktober-giveaway-by-mekzumbie.html

    ReplyDelete
  4. #1 lapor diri! hehehe. no 1 tu moga terpilih >.<

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah hehehee :) All the to you eheee

      Delete
  5. terselit juga di no 23. terima kasih :D

    ReplyDelete
  6. Good luck semua peserta..
    menang kalah lain cerita..
    Janji kita enjoy....

    ReplyDelete
  7. No 11 singgah sini dan bw yg lainn..
    11 tu no fav kita :)

    ReplyDelete

Kerana yang baik tu aku confirm dari Allah. & yang buruk-buruk dari korang atau dari aku lah ahahah XD. Terima Kasih