image1 image2 image3

HELLO!!! |WELCOME TO MY BLOG, BLOGGIES!|THIS IS MEK ZUMBIE BLOGSPOT.COM

Semakin Kurang Hari Semakin Banyak Kerja


Korang perasan tak tahun 2015 ni makin dah nak tiba ke penghujungnya?
Aku yang nak update benda pun macam dah terlupa sebab terlalu banyak sangat kerja.
Bulan ni punya deadline keje pun sampai ada 4.
Esok nasib sangat lah cuti.
Itupun macam tak cuti je sebab keje dah kene bawak balik rumah ni.
Jadi cikgu aku rasa macam anti sosial je, sebab kene siapkan kerja & tak nak habiskan masa untuk buat benda yang takde effect kat keje.
But then bila fikir balik kalau tak pegi sosial pun nanti orang kata kita sombong pulak kan?
Omaigad.....
Memang tak reti plan hidup betul aku ni.....

Share this:

CONVERSATION

2 comments:

  1. ada juga yang bersuara, ada guru sekitar selangor setiap hari meeting. entah apa yang hendak dikejarkan sehingga pengetua lupa bahawa guru bukan mesin, mereka juga manusia yang perlu berehat dan mempunyai masa berkualiti bersama keluarga

    ReplyDelete

Kerana yang baik tu aku confirm dari Allah. & yang buruk-buruk dari korang atau dari aku lah ahahah XD. Terima Kasih