Search This Blog

Saturday, October 31, 2015

Pemenang OKTOBER GIVEAWAY by MEKZUMBIE


So dengan rasminya GA yang aku anjurkan itu berakhir pada 30HB Oktober 2015 tepat pada jam 12PM semalam.

Sebelum aku nak umumkan pemenangnya itu. Suka aku nak bagi suspen kat korang tentang entri ni.

Entri ni aku nak cerita macam mana aku select atau pilih hadiah kepada pemenang sahaja. Hahahaha

So harap korang yang ternanti-nanti tu tak kecewa, tak mengamuk, tak menangis, tak sedih & takde rasa kecik hati.

Sebab kenapa aku nak explain supaya nanti takdelah orang nak salah faham kan tentang cara macam mana aku tentukan yang menang tu dapat hadiah yang comel tu, yang kiut itu, yang berguna itu or yang special itu hehehe.

Berikut merupakan list hadiah yang aku tawarkan dalam GA tu.
So pemenang akan dapat hadiah berdasarkan kedudukan nombor dia yang keluar dalam random.org.
Contohnya kalau nombor kedudukan pertama ialah peserta nombor 101 maka dia la yang dapat cawan comel tu, and then kedua pula peserta no 68, maka dia dapat cawan comel kedua and then seterusnya dan the next....

Hadiah yang ditawarkan kepada peserta ialah :

Cawan comel untuk 2 pemenang :

Topup RM10 untuk 3 pemenang :

Topup RM5 untuk 3 pemenang :

Magnet Fridge Vietnam untuk 2 pemenang :

Hadiah Misteri untuk 1 Pemenang (Hadiah misteri yang misteri):

So bila senarai pengumuman pemenang? InsyaAllah petang ni. Jangan lupa intip-intip kat blog aku tau. Hahahaaa

4 comments:

Kerana yang baik tu aku confirm dari Allah. & yang buruk-buruk dari korang atau dari aku lah ahahah XD. Terima Kasih