Skip to main content

WAJIB BACA!

PEMENANG 2K19 AUGUST GA!

Pemenang dipilih berdasarkan random generator k. Korang boleh tengok number korang ikut list yang sis dah buat dekatSINI. Hehehe
So para pemenang sila lah berusaha untuk bagi details secepat mungkin k. Sis bagi masa sampai hujung bulan September, kalau takda kita open vote bagi. Huhuhu Sedih.
So kalau nak tengok korang menang hadiah apa pun boleh la rujuk SINI. Kalau menang PRIZE 5, hah tengok list PRIZE 5 tu aper, so itu lah hadiah korang. Hehehe.
Para pemenang boleh lah hantar maklumat seperti  NAMA: NO TEL: ALAMAT: 
ke email sis di sumandakkonsun@gmail.com ok😁
So tanpa membuang masa lagi, berikut ialah senarai pemenang ahhaha
PRIZE 1  8. Blog Tarmizi

PRIZE 2 7. Cuya(claimed)

PRIZE 3 1. KasihkuAmani(claimed)
PRIZE 4 5. AbamKie(claimed)

PRIZE 5 10. Mialiana

PRIZE 6 18. Miss Syahbanu(claimed)

PRIZE 7

De Vietnam - Multiplug

Entri ringkas pasal plug. 
Kalau korang travel diluar Malaysia. 
Walaupun perjalanan maybe sebelah rumah tapi confirm bukan dalam negara Malaysia. 
It is important untuk uollss ada plug yang boleh sumbat apa jenis suis pun.
Macam aku kat Vietnam. 
Memang dah charger jenis 3 pin, macam mana serong pun tetap tak boleh nak fit dalam suis dua pin ni kan?


Aku ada bawa plug. 
But korang tengok sendiri lah plug aku tu sama juga pin 3. 
Nasib ada plug pinjam dari hotel. 
Yang kecik tu. Actually jenis dua pin. 
Lupa nak pusingkan. 
Nak pinjam gambar balik pun benda tu kat Vietnam. Hehehe
Paling penting is important ialah, korang tak kira pegi Vietnam kah, pegi sebelah rumah kah, bawa itu multipurpose plug. 
Selalunya dua pin. 
Dua pin selamat, masuk mana-mana suis pun.
Tiga pin ni naya sikit, lubang ketiga tu tak tau mana.


Comments

  1. banyak negara luar pakai 2 pin ni..negara kita je ke yang pakau 3 pin ni?

    ReplyDelete
  2. ouhh sama macam japan juga yer pakai 2 pin ! mmg kena bawa universal plug la gitu yang ada semua pin boleh adjust .

    ReplyDelete
  3. ouhh sama macam japan juga yer pakai 2 pin ! mmg kena bawa universal plug la gitu yang ada semua pin boleh adjust .

    ReplyDelete
  4. Owh... Susahjuga macam tu eh.. Kena standby yg universal la camtu..

    ReplyDelete
  5. baru kutahuuuu,

    kite lain drpd lain, hehee~ office nona gune plug dua pin..untuk PC jerr`~


    psssttt, dah join mcm nona joinn? mana tahu dapat lenovoooo hp


    http://nonasani.blogspot.my/2015/10/fuyooo-ggiveaway-by-mama-darwiish.html

    ReplyDelete
  6. kena bersiap sedia sebelum travel ya

    ReplyDelete

Post a Comment

Kerana yang baik tu aku confirm dari Allah. & yang buruk-buruk dari korang atau dari aku lah ahahah XD. Terima Kasih