Skip to main content

Posts

Showing posts from October, 2015

WAJIB BACA!

PEMENANG 2K19 AUGUST GA!

Pemenang dipilih berdasarkan random generator k. Korang boleh tengok number korang ikut list yang sis dah buat dekatSINI. Hehehe
So para pemenang sila lah berusaha untuk bagi details secepat mungkin k. Sis bagi masa sampai hujung bulan September, kalau takda kita open vote bagi. Huhuhu Sedih.
So kalau nak tengok korang menang hadiah apa pun boleh la rujuk SINI. Kalau menang PRIZE 5, hah tengok list PRIZE 5 tu aper, so itu lah hadiah korang. Hehehe.
Para pemenang boleh lah hantar maklumat seperti  NAMA: NO TEL: ALAMAT: 
ke email sis di sumandakkonsun@gmail.com ok😁
So tanpa membuang masa lagi, berikut ialah senarai pemenang ahhaha
PRIZE 1  8. Blog Tarmizi

PRIZE 2 7. Cuya(claimed)

PRIZE 3 1. KasihkuAmani

PRIZE 4 5. AbamKie


PRIZE 5 10. Mialiana

PRIZE 6 18. Miss Syahbanu(claimed)

PRIZE 7

Yang Sebenar : Senarai Pemenang OKTOBER GIVEAWAY by MEKZUMBIE

Pemenang OKTOBER GIVEAWAY by MEKZUMBIE

ENA MENCARI 10 BLOGGER BERTUAH!

Last call for OKTOBER GIVEAWAY BY MEKZUMBIE.

SENARAI PESERTA OKTOBER GIVEAWAY BY MEKZUMBIE

De Vietnam - Ibadah Qurban

OKTOBER GIVEAWAY BY MEKZUMBIE

De Vietnam - Market & Tips Membeli

Semakin Kurang Hari Semakin Banyak Kerja

De Vietnam - Multiplug

De Vietnam-Tips Untuk Makan