Skip to main content

WAJIB BACA!

PEMENANG 2K19 AUGUST GA!

Pemenang dipilih berdasarkan random generator k. Korang boleh tengok number korang ikut list yang sis dah buat dekatSINI. Hehehe
So para pemenang sila lah berusaha untuk bagi details secepat mungkin k. Sis bagi masa sampai hujung bulan September, kalau takda kita open vote bagi. Huhuhu Sedih.
So kalau nak tengok korang menang hadiah apa pun boleh la rujuk SINI. Kalau menang PRIZE 5, hah tengok list PRIZE 5 tu aper, so itu lah hadiah korang. Hehehe.
Para pemenang boleh lah hantar maklumat seperti  NAMA: NO TEL: ALAMAT: 
ke email sis di sumandakkonsun@gmail.com ok😁
So tanpa membuang masa lagi, berikut ialah senarai pemenang ahhaha
PRIZE 1  8. Blog Tarmizi

PRIZE 2 7. Cuya(claimed)

PRIZE 3 1. KasihkuAmani(claimed)
PRIZE 4 5. AbamKie(claimed)

PRIZE 5 10. Mialiana

PRIZE 6 18. Miss Syahbanu(claimed)

PRIZE 7

Tukang Jahit Level 1

Okey, antara percaya atau tidak. Aku at the age of 24 tak reti guna mesin jahit moden. Moden lah, you know yang bukan nak hayun kaki naik turun tu.

So aku ni actually dah beli sebuah mesin jahit kecik lah katakan. Untuk apa? Bukan nak belajar menjahit. Tapi memang nak menjahit kononnya. Aku ni sebenarnya suka sangat menjahit.. Tapi selalunyakan aku jahit pakai tangan. Tapi bila benda yang ko nak jahit tu memang panjang lebih dari semeter, memang liat sungguh lah nak jahit pakai tangan kan? ahahhaa


Beli dekat LAZADA sebab dah lama aku dok usha ahahaha XD

Petang aku ambik terus aku try malam. Perrgghhh...Terus siap satu lagi passport cover.


And as you all can see. Its not so perfect. Tapi itu lah hasil jahitan level one aku. Ahahaha XD And aku akan guna yang ni as civer passport aku, sehingga aku boleh buat yang betul-betul kemas punya cover.  But still it looks cute juga kan? hahahhaa

Comments

Post a Comment

Kerana yang baik tu aku confirm dari Allah. & yang buruk-buruk dari korang atau dari aku lah ahahah XD. Terima Kasih