image1 image2 image3

HELLO!!! |WELCOME TO MY BLOG, BLOGGIES!|THIS IS MEK ZUMBIE BLOGSPOT.COM

Tukang Jahit Level 1

Okey, antara percaya atau tidak. Aku at the age of 24 tak reti guna mesin jahit moden. Moden lah, you know yang bukan nak hayun kaki naik turun tu.

So aku ni actually dah beli sebuah mesin jahit kecik lah katakan. Untuk apa? Bukan nak belajar menjahit. Tapi memang nak menjahit kononnya. Aku ni sebenarnya suka sangat menjahit.. Tapi selalunyakan aku jahit pakai tangan. Tapi bila benda yang ko nak jahit tu memang panjang lebih dari semeter, memang liat sungguh lah nak jahit pakai tangan kan? ahahhaa


Beli dekat LAZADA sebab dah lama aku dok usha ahahaha XD

Petang aku ambik terus aku try malam. Perrgghhh...Terus siap satu lagi passport cover.


And as you all can see. Its not so perfect. Tapi itu lah hasil jahitan level one aku. Ahahaha XD And aku akan guna yang ni as civer passport aku, sehingga aku boleh buat yang betul-betul kemas punya cover.  But still it looks cute juga kan? hahahhaa

Share this:

CONVERSATION

2 comments:

Kerana yang baik tu aku confirm dari Allah. & yang buruk-buruk dari korang atau dari aku lah ahahah XD. Terima Kasih