Skip to main content

WAJIB BACA!

PEMENANG 2K19 AUGUST GA!

Pemenang dipilih berdasarkan random generator k. Korang boleh tengok number korang ikut list yang sis dah buat dekatSINI. Hehehe
So para pemenang sila lah berusaha untuk bagi details secepat mungkin k. Sis bagi masa sampai hujung bulan September, kalau takda kita open vote bagi. Huhuhu Sedih.
So kalau nak tengok korang menang hadiah apa pun boleh la rujuk SINI. Kalau menang PRIZE 5, hah tengok list PRIZE 5 tu aper, so itu lah hadiah korang. Hehehe.
Para pemenang boleh lah hantar maklumat seperti  NAMA: NO TEL: ALAMAT: 
ke email sis di sumandakkonsun@gmail.com ok😁
So tanpa membuang masa lagi, berikut ialah senarai pemenang ahhaha
PRIZE 1  8. Blog Tarmizi

PRIZE 2 7. Cuya(claimed)

PRIZE 3 1. KasihkuAmani(claimed)
PRIZE 4 5. AbamKie(claimed)

PRIZE 5 10. Mialiana

PRIZE 6 18. Miss Syahbanu(claimed)

PRIZE 7

Sibuk Atau Penyibuk?

Memang aku ni antara jadi penyibuk atau aku ni sebenarnya memang sibuk. Berapa lama blog aku terbiar aku pun tak hingat la...Tapi sebenarnya hari-hari aku ingat nak dok update blog. Tapi bila nak buka nak taip, terus idea tu hilang. Terus masa taip takut korang rasa boring. :P

So aku actually sibuk sikit kat sekolah. Sebab ada lawatan daripada 17 orang guru besar daripada semenanjung. And aku ada volunteer and kene suruh buat gift for all of them and for each of them. So dekat aku cuma gambar untuk gift setiap dorang. Its cute, but aku tak tau sesuai ke tak untuk guru besar sekalian itu, tapi dengar cerita diorang liked it so very much sebab it was a handmade gift & rare katanya.

And this was made actually a day before diorang nak datang. Last minute request from my boss. Hahahaa 

And sebelum belum tu pula. Aku tersangatlah sebok menconteng dinding. Actually jumlah dinding ada 3 kesemuanya. And Im just gonna show u gaiss yang satu aje. Dinding paling besar aku tunjukkan. Hahahhaa


So...Nice kan warna mural tu? Bukan senang sebab kene lapiskan warna yang sama over and over again. Which is paling sikit 3 kali lapisan warna yang sama supaya warna dia timbul dengan lawanya. Hahahhaa....Aku ni memang penyibuk sebab sibuk...

Comments

Post a Comment

Kerana yang baik tu aku confirm dari Allah. & yang buruk-buruk dari korang atau dari aku lah ahahah XD. Terima Kasih