Skip to main content

WAJIB BACA!

PEMENANG 2K19 AUGUST GA!

Pemenang dipilih berdasarkan random generator k. Korang boleh tengok number korang ikut list yang sis dah buat dekatSINI. Hehehe
So para pemenang sila lah berusaha untuk bagi details secepat mungkin k. Sis bagi masa sampai hujung bulan September, kalau takda kita open vote bagi. Huhuhu Sedih.
So kalau nak tengok korang menang hadiah apa pun boleh la rujuk SINI. Kalau menang PRIZE 5, hah tengok list PRIZE 5 tu aper, so itu lah hadiah korang. Hehehe.
Para pemenang boleh lah hantar maklumat seperti  NAMA: NO TEL: ALAMAT: 
ke email sis di sumandakkonsun@gmail.com ok😁
So tanpa membuang masa lagi, berikut ialah senarai pemenang ahhaha
PRIZE 1  8. Blog Tarmizi

PRIZE 2 7. Cuya(claimed)

PRIZE 3 1. KasihkuAmani(claimed)
PRIZE 4 5. AbamKie(claimed)

PRIZE 5 10. Mialiana

PRIZE 6 18. Miss Syahbanu(claimed)

PRIZE 7

September Giveaway Maybe?

So bulan ni aku rasa aku nak buat giveaway lagi. But then aku takmo buat giveaway senang macam hari tu, tempek je reload number lepas tu korang rembat je no no no...Hahaha Kali ni aku bagi susah sikit, sikit aje lah mana banyak susah dia ni...:P

So maybe reload tetap akan ader. Topup untuk Digi, Maxis & Celcom, tapi kalau korang ada baca entri ni & rasa-rasa nak tambah satu Tunetalk you are welcome to comment. huhuhu.... Lepas tu aku nak tambah wallet. Wallet kulit tau atau purse ke yang dompet jenis panjang tuuuuu, aku beli dalam harga Rm100+ tapi tak terpakai then rasanya better send out as giveaway kan?

And then hari tu aku di bakery jumpa mug kiut gilerrrrrr, so maybe I'll add that as gift for the giveaway...Jumlah barang giveaway ada 8. 

Aku rangka la dulu apa yang aku kene nak korang buat ke haperr...Hahaha Aku nak cari idea buat rangka isi entri giveaway dulu.....



Comments

Post a Comment

Kerana yang baik tu aku confirm dari Allah. & yang buruk-buruk dari korang atau dari aku lah ahahah XD. Terima Kasih