image1 image2 image3

HELLO!!! |WELCOME TO MY BLOG, BLOGGIES!|THIS IS MEK ZUMBIE BLOGSPOT.COM

Musafir Yang Merantau

Sepatutnya aku nak buat ni giveaway sempena raya bulan ni. Tapi sebab aku pun tengah sibuk nak buat Ibadah Qurban, & aku blum lagi balik rumah dengan laptop yang tinggal kat umah tu.... Alamatnya memang tak jalan bulan ni maybe aku buat awal bulan Oktober okey?

So aku takat ni kat Negeri Sembilan. Kat kampung & takde line tenet kecuali bila dah kat Seremban.  So agak betul juga aku tak bawa laptop tu bawa datang. Huhuuu. Update gune henpon kecik aje lah, maybe kene tukar pegi Samsung Note 5? Hahahaha

Doakan perjalanan untuk buat Ibadah Qurban nanti selamat hokey? 😁 Till i write again Selamat Hari Raya 😊


Share this:

CONVERSATION

4 comments:

  1. Selamat menunaikan ibdah korban ye..semoga semuanya dipermudahkan urusan kat sana nun..

    ReplyDelete
  2. wahh tak sabar2 nak join GA Mek Zumbie. :D

    ReplyDelete
  3. Singgah BW blog penaja...http://kenny977.blogspot.my/2015/09/fuyooo-giveaway-by-mama-darwiish.html

    ReplyDelete

Kerana yang baik tu aku confirm dari Allah. & yang buruk-buruk dari korang atau dari aku lah ahahah XD. Terima Kasih