Search This Blog

Saturday, September 5, 2015

Keluar Dari Malaysia.

Bulan ni aku akan keluar dari Malaysia. Keluar sekejap aje. Itu pun bukan pegi jauh, pegi Vietnam. Kejap je okay kejap je. Hehehee 

Untuk apa aku gi Vietnam? Macam ramai pula kan orang gi Vietnam baru-baru ni. Sebenarnya aku pun macam baru perasan sikit yang ramai plak gi Vietnam ni, sampai ada orang haritu tanya kenapa ramai orang gi Vietnam. Aku pun tak tau sebenarnya. . . . 

So apa sebenarnya tujuan aku pula gi Vietnam? Sebenarnya aku join Ibadah Qurban anjuran tempat aku study dulu. Niat dah lama nak join tapi tahun ni baru berkesempatan nak join. Apa Ibadah Qurban tu? Dia macam buat misi bantuan kemanusiaan kite akan gi perkampungan orang susah & give them what they need. 

And since aku tau aku ni jenis tak reti jaga benda-benda aku, aku mengisi lah kononnya masa lapang aku yang tak berapa lapang itu dengan membuat cover passport aku. 


Sekian untuk masa lapang aku hari ini. hahahhaaa



2 comments:

Kerana yang baik tu aku confirm dari Allah. & yang buruk-buruk dari korang atau dari aku lah ahahah XD. Terima Kasih