image1 image2 image3

HELLO!!! |WELCOME TO MY BLOG, BLOGGIES!|THIS IS MEK ZUMBIE BLOGSPOT.COM

Taniah!


So rasanya kesemua topup tu valid & korang-korang yang laju dah dapat kan? 
So bagi yang terlambat satu saat sila jangan kecewa kerana aku janji minggu depan ada lagi. 
Selagi masih bulan puasa minggu-minggu akan aku buat. 
Cuma isi aje yang misteri. Antara Rm5 atau Rm10. 
Sekali lagi taniah kepada yang menang.
Dan sila tunggu minggu depan lagi. 
Hari tak semestinya hari Isnin ke atau Ahad.
Bergantung kepada aku la, mood aku kononnya. Hahahaa
Tapi kalau nak dapat tips,
Maybe boleh rajin-rajin baca entri. 
 :)




Share this:

CONVERSATION

7 comments:

Kerana yang baik tu aku confirm dari Allah. & yang buruk-buruk dari korang atau dari aku lah ahahah XD. Terima Kasih