image1 image2 image3

HELLO!!! |WELCOME TO MY BLOG, BLOGGIES!|THIS IS MEK ZUMBIE BLOGSPOT.COM

Ramadhan Weekly TOPUP Giveaway by MekZumbie

Di bulan Ramadhan ini aku tetibe rasa nak buat weekly giveaway. Amacam weekly giveaway ni berjalan? Macam mana nak dapat? Macam mana nak menang? 

Sebenarnya senang aje. Giveaway aku ni lebih kepada macam permainan. Permainan dia pula jenis siapa cepat dia lah yang dapat. 


Syarat GA aku ni maybe for some people dia akan rasa pelik. Tapi sebenarnya biasa-biasa aje. GA ini akan berlangsung macam ni.

1. Setiap minggu akan ada satu entri yang mengandungi NOMBOR TOPUP maxis, digi & celcom yang  bernilai RM5 atau RM10.

2. Entri yang akan mengandungi NOMBOR TOPUP tersebut akan diletakkan banner yang macam kat atas itu sebagai tanda. So kalau korang nampak aje banner tu korang kena laju-laju tekan entri tu & cari lah topup yang sesuai dengan nombor korang.

3. Setiap orang boleh mengambil seberapa banyak topup yang korang nak, akan tetapi pada bulan yang mulia ini adalah disarankan agar setiap orang boleh berkongsi antara satu sama lain. :)

4. Mana-mana peserta yang mendapat topup tersebut diminta untuk komen sebagai pemberitahuan kepada orang lain dan sebaik-baiknya korang buat entri yang telah dihiperlink kan ke blog ini supaya orang lain pun boleh menyertainya.

5. Mana-mana pihak atau orang yang tidak mengikuti syarat tidak akan rugi topup dan tidak akan rugi apa-apa kecuali mungkin korang akan rasa bersalah seumur hidup atau kalau tidak pun itu adalah urusan kamu dengan Tuhan saja. Hehehee

6. GA untuk yang pertama kalinya akan diadakan sebentar lagi. :)

Share this:

CONVERSATION

6 comments:

  1. done follow sini dari GA Emas Putih :) Jemput dtg blog sy. hehee
    http://bajuwarnacoklat.blogspot.com/2015/07/giveaway-cash-raya-rm1000-by-emas-putih.html

    ReplyDelete
  2. hehe bgsnye......arap ad luck nanti ekeke

    ReplyDelete
  3. wah bestnya..hrp2 ada luck nnt :)

    ReplyDelete

Kerana yang baik tu aku confirm dari Allah. & yang buruk-buruk dari korang atau dari aku lah ahahah XD. Terima Kasih