Search This Blog

Monday, July 6, 2015

Ramadhan Weekly Topup GA #1


Dengan rasminya Ramadhan Weekly Topup GA ini berlangsung pada hari ini untuk minggu ini. So sape yang awal-awal dah online dah blogwalk ke hape untung laaaaaaa.....
Jangan lupa komen di ruang komen entri ini tau kepada sesapa yang dapat topup tu :)
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Good Luck!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.




7 comments:

  1. ye2.. dpt tuk digi.. tp celcom dah xde.. ehehhehe

    ReplyDelete
  2. yeyeehh kita kita berjaya dapat yg celcom punya..
    Thanks sis :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ms kejupenyet dapat ye.. isk2... lewat sikit je..

      Delete
  3. salam...sdah terlambat aku..

    . follower 405 kat sni :)

    http://ilovebunga89.blogspot.com/

    ReplyDelete

Kerana yang baik tu aku confirm dari Allah. & yang buruk-buruk dari korang atau dari aku lah ahahah XD. Terima Kasih