Skip to main content

Posts

Showing posts from June, 2015

WAJIB BACA!

PEMENANG 2K19 AUGUST GA!

Pemenang dipilih berdasarkan random generator k. Korang boleh tengok number korang ikut list yang sis dah buat dekatSINI. Hehehe
So para pemenang sila lah berusaha untuk bagi details secepat mungkin k. Sis bagi masa sampai hujung bulan September, kalau takda kita open vote bagi. Huhuhu Sedih.
So kalau nak tengok korang menang hadiah apa pun boleh la rujuk SINI. Kalau menang PRIZE 5, hah tengok list PRIZE 5 tu aper, so itu lah hadiah korang. Hehehe.
Para pemenang boleh lah hantar maklumat seperti  NAMA: NO TEL: ALAMAT: 
ke email sis di sumandakkonsun@gmail.com ok😁
So tanpa membuang masa lagi, berikut ialah senarai pemenang ahhaha
PRIZE 1  8. Blog Tarmizi

PRIZE 2 7. Cuya(claimed)

PRIZE 3 1. KasihkuAmani(claimed)
PRIZE 4 5. AbamKie(claimed)

PRIZE 5 10. Mialiana

PRIZE 6 18. Miss Syahbanu(claimed)

PRIZE 7

Sedekah

Penantian

Dan Ini Jawapannya

Kata Orang Kata Hati

Aku Buka Semuanya

Part Aku Punya Cerita Sikit.

Gila ke?

Terus Terang

Peraturan Mempercayai Manusia Lain

Kata Hatiku

GIVEAWAY RM3100

GIVEAWAY EFG MEGA RAYA

How Can You Be Happy?

UPDATE GEGARAN SABAH

Bila Mulut Tak Jaga

Petanda Kah Sudah?

Gegaran Seluruh Sabah

Sebab Itu Aje Aku Mampu

FIRST GIVEAWAY by MRS. PANDA

Giveaway Mega Raya By Azhafizah.com

Jadi Cikgu Kan Senang....

Boleh Jadi...

Flu..Flu..Hello... Helloo