Skip to main content

WAJIB BACA!

PEMENANG 2K19 AUGUST GA!

Pemenang dipilih berdasarkan random generator k. Korang boleh tengok number korang ikut list yang sis dah buat dekatSINI. Hehehe
So para pemenang sila lah berusaha untuk bagi details secepat mungkin k. Sis bagi masa sampai hujung bulan September, kalau takda kita open vote bagi. Huhuhu Sedih.
So kalau nak tengok korang menang hadiah apa pun boleh la rujuk SINI. Kalau menang PRIZE 5, hah tengok list PRIZE 5 tu aper, so itu lah hadiah korang. Hehehe.
Para pemenang boleh lah hantar maklumat seperti  NAMA: NO TEL: ALAMAT: 
ke email sis di sumandakkonsun@gmail.com ok😁
So tanpa membuang masa lagi, berikut ialah senarai pemenang ahhaha
PRIZE 1  8. Blog Tarmizi

PRIZE 2 7. Cuya(claimed)

PRIZE 3 1. KasihkuAmani(claimed)
PRIZE 4 5. AbamKie(claimed)

PRIZE 5 10. Mialiana

PRIZE 6 18. Miss Syahbanu(claimed)

PRIZE 7

Polis Trafik Sila Jangan Baca


Awal aku bangun hari ni. Mungkin sebab aku rasa tak sihat kot. Kerongkong aku pun dah sakit je. Jangan aje demam sebab hujung minggu ni kene berkampung dekat sekolah satu malam. . . .

So semalam sebenarnya kalau ikut betul jam 8.30 aku dah tido dah. Awal sangat tido sebab plan pun nak bangun awal sangat kononnya. Ada keje nak siapkan. Sekali masa dah baring kawan sekerja mesej "KFC".

Aku memula ingat dia salah send ke aper, so aku tanyalah balik "delivery ke?"

Rupa-rupanya hari jadi anak murid aku. Mak aii...Mak budak tu pun dah tertanya-tanya aku ni kat mana. Sebab aku rasa takut nanti orang tertunggu-tunggu, ke takut budak yang tertunggu-tunggu, maka aku pun bangun aje tukar apa yang patut.

Sempat aku bungkus hadiah tau! Apa lagi memang laju lah aku bawa kete. heheheee
Perjalanan 20 minit kalau aku dah rush boleh jadi 10 minit, itupun kalau tak sesak. Tapi dah malam tempat aku ni biasanya tak sesak pon.

Aku kalau dah buat sesuatu biasanya aku sempat refleksi diri tau. Especially time otw driving ke mana-mana. So aku sendiri sebenarnyan rasa kurang senang dengan tabiat aku ni, drive laju sangat buat aper? Tapi bila aku drive slow aku rasa dem bosannnnn hehehee....


Comments