image1 image2 image3

HELLO!!! |WELCOME TO MY BLOG, BLOGGIES!|THIS IS MEK ZUMBIE BLOGSPOT.COM

Jadi Kamu Bila Lagi?


 Semalam aku jadi photographer untuk family aku lagi. Kalau ikut betul ini kali kedua aku jadi photographer family aku yang berkahwin. Walaupun bukan berkali-kali baru dua kali. Tapi aku tetap bangga dapat jadi photographer family aku untuk event penting seperti majlis perkahwinan diorang tu.

Semalam yang kahwin itu ialah adik sepupu aku. 

(Okey aku rasa aku dah taip sampai habis.)

Ini cerita semalam. Semalam line tenet memang menyakitkan hati betul. So aku rasa aku kene taip lagi sekali. Tapi aku dah rasa fade up ahaha. Aku cuma nak bagitau. Asal pegi tempat orang kahwin orang mesti akan tanya "kamu bila lagi". Memang aku pun tak tau nak jawab ape. Hahaha hal kahwin ni bukan jumpa hari ni, suka hari ni, cinta hari ni, kahwin hari ni kan? Hahhaa....

Share this:

CONVERSATION

1 comments:

Kerana yang baik tu aku confirm dari Allah. & yang buruk-buruk dari korang atau dari aku lah ahahah XD. Terima Kasih