Skip to main content

Posts

Showing posts from May, 2015

WAJIB BACA!

AUGUST GIVEAWAY OFFICIAL START!

Hello uolss
Untuk GA kali hadiah dia agak gempak sikit. So selain daripada yang aku post tu, ada additional hadiah yang ditawarkan kepada pemenang.

More info on the winners dan hadiah-hadiah tu korang boleh lah rajin-rajin scroll for updates on my blog ni yer. Hehehe

Anyway, untuk GA kali ni. Aku ada special task khas untuk korang. Task dia ni bagi aku still consider senang lah. And then kalau korang willing to do then you guys ada chance to win this thing.

So apalah syarat-syarat GA kali ni?

1. GA ini terbuka kepada semua follower blog aku ni.

2. Korang perlu follow dua instagram which is aku punya I AM TRACEY,  lepas tu another one ta.authentics

3. Kemudian, korang kena buat 1 entri yang sangat mudah yang mempunyai logo GA, dan hiperlink kan entri itu ke entri ini. 

4. Setelah selesai semua step 1 hingga 3, then korang kene komen kat entri ini dengan maklumat
(a) link entry yang mengandungi logo GA ini.
(b) link atau pun nama instagram korang. (Yang ni supaya aku bole check nanti hhuhuh…

Thanks God I Am Happy

Polis Trafik Sila Jangan Baca

Sibuk

SEGMEN JOM KONGSI TAZKIRAH by Atyy Azmi

Bila Sebut Pasal ROTAN

Mimpi Mencekik Entah Apa

Sukarelawan

Nak Beli Kereta? Baca dulu.

Murid Bagi Angpau

The Hell Is This?

Jadi Kamu Bila Lagi?

Hormon Yang Berat Sebelah

KERETA - 30% Senang, 70% Tanggungjawab