image1 image2 image3

HELLO!!! |WELCOME TO MY BLOG, BLOGGIES!|THIS IS MEK ZUMBIE BLOGSPOT.COM

Review Product : BeautyOAT

Hallluuu...Aku nak buat review ni. Setelah diberikan cubaan produk minuman yang sihat dan mencantikkan iaitu BeautyOAT!


Kalau ikut yang aku minum tiap-tiap pagi aku rasa macam breakfast lah hahaha Sedap juga, walau aku tak rasa manis, rasanya mungkin air aku letak banyak sangat kot..Guna shaker tapi aku rasa memang air aku letak banyak sangat ahahaha

Untuk kesan yang lebih berkesan aku suggest minum pagi & malam. Ada dua hari aku buat macam tu esoknya serius aku cakap memang takde sebiji pun jerawat keluar lepas tu. Kalau hari-hari biasa tanpa BeautyOAT mesti paling kurang ada sebiji jerawat sebesar kacang yang datang menumpang kat muka aku. But lepas tu memang aku tak tipu, maybe sebab GST so bila nak tumpang kat muka aku jerawat dah tak mampu ehehehe

Muka aku jenis bekas payah nak hilang. But the good thing about BeautyOAT is? Dia membantu mencerahkan muka & bekas jerawat. Tipu lah kalau aku kata seminggu je bekas jerawat aku terus lesap kan? Actually dia slowly hilang, ada rakan sekerja aku tegur kot "eii muka you macam dah semakin okey! You guna apa?"

Hahaha Kalau lelaki tegur mesti aku rasa lelaki tu suka kat aku, pffttt gataii....Ini rakan sejawat perempuan yang tegur. Kira okey lah, ertinya dia pun nak try apa yang aku try ahahaha....So amacam? Kalau pendapat aku, produk ni memang sihat & baik. Sebab apa? Dia takde benda lain selain oat & collagen. Kalau ada herba bagai lagi memang susah sikit nak terima sebab kita tak tau herba apa yang murah & kesannya pada diri kita.

So sini aku siap buat bintang lagi. Max setiap satu 5 bintang. Ada yang aku tak letak sampai 5 kenapa? Selagi bekas jerawat tak hilang memang tak boleh sampai 5 la. ahahaha Jahat giler. Tapi empat pun aku rasa dah fullblast tau.



So? Pilihan yang paling tepat? Is to buy & drink day & night BeautyOAT! yeahhhh!!!

JaneBeautyOAT

Share this:

CONVERSATION

3 comments:

  1. Murni pun dah guna produk ni hampir seminggu & boleh dkatakan berkesan jugaklah utk kecutkan jerawat

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeap, suspek aku dalam produk ni ialah collagen hehehe Since collagen memang baik untuk kulit muka kan hehehe

      Delete

Kerana yang baik tu aku confirm dari Allah. & yang buruk-buruk dari korang atau dari aku lah ahahah XD. Terima Kasih