March 23, 2015

H.U.D.U.D

Sejujurnya aku serius masih tak faham apa itu HUDUD. Bagi yang masih tak kenal aku, aku non muslim. but for now I knew mostly what muslim...
March 22, 2015

Bila Instagram Jadi Iklan Atas Iklan

Aku ni rasanya boleh lah dikatakan dah jadi tukang online buyers juga. So mostly aku akan membeli online memandangkan kat tempat aku ni actu...
March 20, 2015

Masa Untuk Aku

Terlalu banyak sangat perkara yang berlaku dalam masa beberapa bulan ni aku rasa. Aku rasa macam masa tu semakin cepat aje berlalu..Adaka...
March 12, 2015

Bila Allah Sudah Jawab

Ramai tak tahu sebenarnya sape aku dalam dunia blog. Tapi itu bukan apa yang aku ingin utarakan untuk entri kali ni. Kalau blog aku dulu mem...
March 08, 2015

FIRST GIVEAWAY BY MAMA3FARHANAH

 Korang tak nak join ke? Tengok senarai hadiah  pun aku rasa korang patut join walaupun korang rasa tak nak join. Hahaha Mari lah join ra...
March 07, 2015

Bila Sudah Bekerja

Aku ni time zaman aku bergelar pelajar aku teringin sangat nak bekerja. Kononnya kalau dah bekerja aku dah boleh buat apa yang aku nak denga...
Powered by Blogger.