Skip to main content

WAJIB BACA!

Mek Zumbie 2k18 Giveaway

๐Ÿ™…END๐Ÿ™…
Hah kini aku kembali lagi dalam Mek Zumbie 2k18 Giveaway. Hahahha.... Kemungkinan besar, aku sorang je yang macam excited kalau buat GA ni. Hehe Tapi takpe. Aku tak nak ulas panjang-panjang, so korang baca aje apa yang patut. Hehehe
Syarat-syarat Mek Zumbie 2k18 Giveaway 1. Biasanya mesti follower la kan kalau nak menang? Hehehe tapi aku tak tekankan sangat, cuma aku harap yang join ni follower la. Hahhaa๐Ÿ˜
2. Entri mestilah mempunyai banner Giveaway yang di-link kan ke entri ini.๐Ÿ˜ฌ

3. Wajib buat entri tentang satu hadiah mana yang korang nak. Supaya kalau bertuah memang hadiah tu lah korang dapat.๐Ÿ˜…

4. Wajib bagi link entri anda yang berkaitan di ruang komen entri ini sahaja. Kalau korang post komen kat entri lain dikira batallah kan sebab aku pun tak tau mana korang post hehehe๐Ÿ˜œ
5. Sila sertakan sekali email yang boleh dihubungi supaya kalau anda menang, senang nak contact terus direct tanpa aku risau aku tak boleh nak contact korang. Kalau takde email, aku anggap la korang…

Tengok Apa Diorang Buat Dengan Kepala Patung











Sumber Daripada Buzzfeed.com

Comments

  1. Kreatif dan innovatif....

    ReplyDelete
  2. huuuu~ kreatif.. tapi creepy...

    ReplyDelete
  3. kreatif tapi menakutkan jer... ishhh tanak follow lah... tengok je boleh lah

    ReplyDelete
  4. Erk? Ni bagi kat budak pun konfom tak nak.. seram.. haha

    My blog :

    http://segalaceritera.com/

    ReplyDelete
  5. kreatif tapi macam seram je :) was here MZ :)

    ReplyDelete
  6. yg pasu dgn bekas pencil tu boleh la terima..yg lain2..out..! hahaha.. menakutkan n nampak semak ja

    ReplyDelete

Post a Comment

Kerana yang baik tu aku confirm dari Allah. & yang buruk-buruk dari korang atau dari aku lah ahahah XD. Terima Kasih