Skip to main content

Posts

Showing posts from February, 2015

WAJIB BACA!

AUGUST GIVEAWAY OFFICIAL START!

Hello uolss
Untuk GA kali hadiah dia agak gempak sikit. So selain daripada yang aku post tu, ada additional hadiah yang ditawarkan kepada pemenang.

More info on the winners dan hadiah-hadiah tu korang boleh lah rajin-rajin scroll for updates on my blog ni yer. Hehehe

Anyway, untuk GA kali ni. Aku ada special task khas untuk korang. Task dia ni bagi aku still consider senang lah. And then kalau korang willing to do then you guys ada chance to win this thing.

So apalah syarat-syarat GA kali ni?

1. GA ini terbuka kepada semua follower blog aku ni.

2. Korang perlu follow dua instagram which is aku punya I AM TRACEY,  lepas tu another one ta.authentics

3. Kemudian, korang kena buat 1 entri yang sangat mudah yang mempunyai logo GA, dan hiperlink kan entri itu ke entri ini. 

4. Setelah selesai semua step 1 hingga 3, then korang kene komen kat entri ini dengan maklumat
(a) link entry yang mengandungi logo GA ini.
(b) link atau pun nama instagram korang. (Yang ni supaya aku bole check nanti hhuhuh…

Padah Jadi Guru!

Aku Rasa Lah

PEGUAM vs SAKSI

I-Phone 6 Plus Maybe?

Sudah Sampai Masa Ke?

Andai Haiwan Sudah Mix

Agama Tidak Pernah Salah. Yang Salah Ialah Manusia.

Hakikat Manusia

Tahan, Jika Sakit Itu Penghapus Dosa

PCOS - Polycystic Ovary Syndrome

Kereta O Kereta.....

Bila Sudah Mula Bekerja

Fakta Tentang Puting Payudara a.k.a NIPPLES (18sx)

Tengok Apa Diorang Buat Dengan Kepala Patung

Objek Pelik Yang Orang Pakai & Makan

Bagaimana Nak Check Dara & Teruna

Tips Kepada Murid Lepasan SPM

Tutorial Ringkas Buat FAVICON