image1 image2 image3

HELLO!!! |WELCOME TO MY BLOG, BLOGGIES!|THIS IS MEK ZUMBIE BLOGSPOT.COM

SEO Template - Senarai Web Yang Offer free

Template blog amat penting untuk sebuah blog khususnya bagi blogger yang ingin menjadikan blognya sebagai sebuah platform yang popular dalam kalangan pembaca online. So di sini aku nak ambik kesempatan untuk share web site yang sebenarnya menawarkan template free kepada mereka yang nak tukar template selain daripada template yang sedia ada di dalam blogspot. Bagi aku & berdasarkan percubaan aku sendiri dengan beberapa template yang ada di dalam web tersebut, dan berdasarkan percubaan aku tu template yang diorang bagi tu memang menarik & thorbaikkkk :P










So aku sedang dalam proses mencuba-cuba template sebelum ni. Kalau tetiba rasa blog aku pelik aku harap korang tak terkejut. Hehehe..Proses menukar template memakan masa. Aku ni sambil keje sambil online lagi lah lama. Tapi kalau korang ambik masa untuk tukar template memang kejap je. :) Good luck!




Share this:

CONVERSATION

1 comments:

  1. bab bab nak tukar template ni memang lama lah kann :D
    jom join segmen saya :D

    ReplyDelete

Kerana yang baik tu aku confirm dari Allah. & yang buruk-buruk dari korang atau dari aku lah ahahah XD. Terima Kasih